Pandurii, în obiectiv

de LM 0

sport-4

Echipa antrenată de Petre Grigoraş se află în obiectiv din punct de vedere al rezultatelor din Liga 1. Clasaţi pe locul cinci în prima ligă a ţării, cei de la Pandurii au ca principal obiectiv ocuparea uneia din primele şase poziţii la finalul sezonului regulat, după care în funcţie de situaţia de la echipă, în primăvară se va stabili un nou target.

 

N-au rezolvat cu banii

Din păcate, zilele trec, iar cei de la Pandurii nu găsesc resursele necesare pentru a scoate corabia la mal. Deşi au anunţat că se fac eforturi pentru a se regla situaţia din punct de vedere financiar, până în acest moment nu s-au găsit soluţiile salvatoare. Problema este că neavând bani şi implicit neavând posibilitatea de-a face plăţi, Pandurii riscă să fie depunctată.

Este evident faptul că pe termen scurt cu greu se pot găsi soluţii sau variante de finanţare, însă ceva trebuie făcut. „Noi sperăm până în ultimul moment, că este păcat … Ar fi păcat să mai dispară o echipă, dar mai ales fotbalul în toată zona asta. Nu depinde doar de noi. Băieţii sunt de apreciat, pentru că au reuşit să dea la o parte aspectele financiare şi s-au pregătit foarte bine. Încă am încredere că cei responsabili se vor da peste cap şi vor îmbunătăţi puţin lucrurile. Măcar să fie cât de cât pe aproape, nu neapărat la zi, pentru că, daca eşti la zi, nu mai eşti în România”, a comentat Petre Grigoraş la Sport Total FM.

 

Sportiv sunt ok

Culmea este că din punct de vedere sportiv, Pandurii o duce bine. Echipa lui Grigoraş are 12 puncte acumulate, ocupă locul cinci la un singur punct de locul 2 ocupat de FC Botoşani şi la cinci puncte de Steaua. În acest moment, Steaua este singura echipă rămasă neînvinsă din Liga 1, în timp ce Pandurii, Dinamo şi CFR se pot lăuda cu un bilanţ în care au o singură înfrângere în cele şapte etape scurse.

Revenind la punctaj, se ştie faptul că punctele câştigate în sezonul regulat se vor înjumătăţi la finalul celor 26 de etape, aşa că şi distanţa faţă de primul loc se va reduce substanţial la recalcularea punctelor.

 

Trei meciuri în şapte zile

Pentru târgujieni urmează un program de meciuri extrem de dificil, solicitant. Astfel, Pandurii va juca vineri la Severin contra celor de la ASA Tg. Mureş, după care marţea viitoare, gorjenii vor evolua la Iaşi contra celor de la CSM Poli. Imediat după acest joc, gorjenii vor trebui să revină în Oltenia, pentru că vinerea viitoare au din nou meci programat, acasă cu Viitorul Constanţa. Astfel, în decurs de o săptămână, gorjenii vor juca trei meciuri după care în mod sigur se va şti dacă au forţa să atace primele locuri, sau se vor bate pentru locurile de la mijlocul calasemntului.

(C.B.)

Distribuie articolul