Pandurii, în cărţi pentru salvare !

de LM 0

  • Pandurii a ajuns din urmă Concordia şi Timişoara şi speră în salvarea de la faliment

 

Pandurii a ajuns la borna 23 de puncte în Liga 1. Dacă Marin Condescu ar fi fost om de fotbal, atunci ar fi gestionat mai bine momentul de la acel joc cu cântec de la ASA Tg. Mureş, iar echipa nu ar mai fi fost depunctată cu trei puncte pentru retragerea de pe teren la pauză. Dar, despre asta vom povesti altă dată. Acum, să vorbim despre şansele de salvare de la faliment. Pandurii se bate cu Concordia şi Poli Timişoara pentru a evita matineul. Cu trei etape înainte de final, cele trei echipe au acelaşi număr de puncte, 23. Cine scapă direct, cine merge la baraj, cine retrogradează?

 

Ce chin cu ASA

Meciul dintre Pandurii şi ASA Tg. Mureş a fost unul greu. mulţi s-ar fi aşteptat la un galop e sănătate din partea gorjenilor, însă nu a fost chiar aşa. Chiar dacă adversarii nu au prea contat în ofensivă, târgujienii au jucat parcă cu frâna de mână trasă. A fost nevoie de o super execuţie a lui Erico da Silva, fundaşul pandurilor marcând un suepr gol cu un şut de la 25 de metri. La final, fotbaliştii lui Stoican s-au bucurat, însă antrenorul nu a avut puterea să se bucure acesta masându-şi tâmplele. „Greu. Ştiam că vom avea un meci dificil. Ştiam că cei de la ASA vor sta bine defensiv, şi asta pentru că îl cunosc bine pe Ionel Ganea. Nu ne-a fost uşor, dar îmi felicit băieţii pentru că au luptat până la final. Sper să nu ne oprim aici. Vine meciul decisiv de la Timişoara în care vrem să arătăm bine. E greu e dat un pronostic vizavi de finalul campionatului, dar vom spera. Ne dorim cu toţii, vrem să rămânem în Liga 1”, a declarat Flavius Stoican.

 

Elogii pentru Erico

În premieră, Pandurii a reuşit să lege două victorii în acest an 2017. Târgujienii au intrat practic în cărţi pentru salvarea de la retrogradare, însă totul se va juca în ultimele trei etape.

Antrenorul pandurilor îl felicită pe Erico da Silva pentru reuşita din meciul cu ASA Tg. Mureş, golul de trei puncte marcat de brazilian fiind decisiv. „M-a încântat golul. Cinste lui Erico pentru modul cum tratează fotbalul. Nu este uşor pentru el, a venit şi trei luni doar s-a antrenat. A fost corect cu fotbalul, s-a antrenat şi nu a cedat. A avut o evoluţie foarte bună cu Timişoara, a jucat bine şi cu Concordia, excepţie acea fază din care adversarii au deschis scorul. Dar, Erico este un jucător excepţional care ne ajută mult”, a declarat Flavius Stoican.

 

Mister mi-a spus ca atunci când am posibilitatea să urc cu mingea, iar dacă pot să trag şi la poartă. Am urcat, am văzut spaţiu şi am tras la poartă. Sunt bucuros că am marcat, este bine că echipa a câştigat acest meci. Este cel mai frumos gol din cariera mea”, Erico da Silva, fundaş Pandurii

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul