Pandurii, egal în fața a circa 1000 de spectatori contra FC Argeș

de LM 0


Pandurii, egal în fața a circa 1000 de spectatori contra FC Argeș la prima partidă din ultimii trei ani, disputată, sâmbătă, la Târgu-Jiu.

Elevii lui Adrian Bogoi au fost conduși cu 1-o după ce oaspeții au reușit să marcheze primii, cu cinci minute înainte de pauză. Gorjenii au reacționat imediat la reluarea meciului și, în minutul 46, au reușit să egaleze, spre bucuria celor aproape 1000 de suporteri care au venit să urmărească primul meci de fotbal al gorjenilor după o absență îndelungată din oraș.

“Rezultatul este echitabil. Dacă eram mai incisivi, plecam cu cele 3 puncte”, a declarat, după partidă, tehnicianul gorjenilor.

Marin Condescu a urmărit meciul din picioare, de pe marginea terenului. La final, principalul creditor al clubului s-a declarat bucuros atât de scorul înregistrat, dar, mai ales, de faptul că gorjenii au venit în număr destul de mare pentru a vedea evoluția Pandurilor.

La meciul dintre Pandurii și FC Argeș a asistat și Cristi Pustai, fostul antrenor al gorjenilor din perioada în care echipa evolua cu succes în Europa League. “Sper că echipa n-o să moară. Ar fi păcat să nu revină în Liga 1 și să joace pe noul stadion”, a declarat tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaș.

Distribuie articolul