Pandurii, doar egal cu Ripensia. Nu mai bate pe nimeni echipa lui Condescu

de LM 0


Pandurii Târgu continuă parcursul dezamăgitor în Liga 2. Deşi a făcut cel mai bun meci, din tur, pe teren propriu, echipa preluată de Adrian Bogoi tot n-a reuşit să spargă gheaţa la Motru, sâmbătă, în etapa a 17-a, remizând cu Ripensia Timişoara, scor 1-1. Pandurii a înregistrat astfel al optulea rezultat de egalitate în acest sezon, fiind singura cu un astfel de procentaj.

Gorjenii au trimis de trei ori balonul în bară, prin Dănăricu (18), Brânzan (45) şi Bujor (84), au mai avut alte ocazii mari, prin Rus (33, 39), Pîrvulescu (49) şi Vasilescu (90), dar n-au scos decât o remiză sâmbătă, în cadrul etapei a 17-a. Şi adversara, Ripensia, a avut o bară, la şutul lui Mediop, din prelungiri. Tot Mediop a mai avut şansa golului, în minutele 10 şi 86. De înscris, au făcut-o Dănăricu, în minutul 29, printr-un şut plasat, de la 18 metri, şi Matiş, în minutul 52, acesta egalând după o greşeală colectivă a apărării gazdelor.

S-a încheiat 1-1, şi Pandurii a ajuns la cea de-a opta remiză stagională, fiind urmată, în acest clasament, de FC Argeş, cu şapte egaluri, în timp ce Ripensia şi UTA au câte şase remize. În clasamentul general, Pandurii ocupă locul 16, primul retrogradabil, cu doar 17 puncte acumulate.

„Am făcut o primă repriză foarte bună, cum am făcut-o şi în intermediara de miercuri, de la Luceafărul, când am şi ratat un penalty la 0-0, plus alte ocazii. Cu Ripensia, ne puteam desprinde lejer la 2-0 şi cred că jocul ar fi fost închis. După egalare, jocul a luat o altă turnură. Din păcate, ratăm prea mult şi facem nişte greşeli impardonabile. Pe un fond de joc bun, am fost egalaţi, iar pe final puteam chiar să pierdem acest joc, care, până la un anumit punct, a fost la discreţia noastră. Repet, facem aceleaşi greşeli meci de meci. Mai sunt patru etape, sper să mai adunăm puncte, iar în iarnă vom trage linie. Din păcate, unii jucători nu-s cu gândul la Pandurii”, a declarat, la conferinţa de presă, antrenorul-secund al echipei Pandurii, Dragoş Militaru.

Secundul pandurilor speră ca echipa să nu mai piardă şi ultimele două jocuri de acasă, în care va întâlni Dacia Unirea Brăila şi FC Argeş. „Din totalul de 22 de goluri primite, 13 au fost din lovituri libere şi penalty-uri, iar şase-şapte pe grave greşeli personale. De două meciuri avem ocazii clare-clare şi tot nu câştigăm. Poate e un blocaj. Jucătorii tineri poate se sperie în faţa porţii. Păcat că n-am câştigat cu Ripensia, fiindcă am făcut unul dintre cele mai bine meciuri de acasă. Multe cornere, posesie, cum nu am avut în trei-patru meciuri adunate, la precedentele jocuri de acasă. Cu Suceava (n.r. – scor 0-1, la Motru), de exemplu, am jucat execrabil, chiar şi cu Clinceni (n.r. – scor 1-2 la Motru). Dar am jucat bine cu Afumaţi (n.r. – scor 1-1 la Motru) sau cu Politehnica Timişoara, când am fost eglaţi în prelungiri. Avem jucători tineri, care greşesc pe fondul lipsei de experienţă şi asta ne costă. Mai avem două meciuri acasă, pe care sper să le câştigăm. Mergem şi la Târgu Mureş, etapa viitoare, să învingem. Noi, staff-ul, avem încredere si asta transmitem şi jucătorilor”, consideră Militaru.

Pandurii: Rz. Stanca (cpt.) – Celea, Turda, D. Lung, Al. Vasilescu – Şut, Dănăricu (Bujor 68), D. Pîrvulescu (Raiciu 83), Brînzan – Dodoi (Durkovic 77), Cip. Rus.

sursa:liga2.prosport.ro

Distribuie articolul