Pandurii, codaşi la victorii

de LM 0

  • Gorjenii au reuşit doar două victorii fără gol primit

 

Doar şase victorii are Pandurii în acest sezon de Liga 1. Mai sunt câteva runde şi se va trage cortina peste sezonul regulat, iar târgujienii sunt în hora retrogradării în ceea ce priveşte rezultatele pozitive. Ei bine, apărarea nu a fost punctul forte al pandurilor, dovadă fiind rezultatele înregistrate în acest sezon.

 

Puţine reuşite

Până la meciul cu Viitorul, gorjenii aveau şase meciuri în care au câştigat toate cele trei puncte, iar din această serie în doar două partide târgujienii nu au luat şi gol. Este vorba de victoriile de acasă cu ASA Tg. Mureş, dar şi de izbânda de la CFR Cluj, ambele încheiate cu scorul de 1-0 în favoarea oltenilor.

În total sunt cinci meciuri în care gorjenii nu au luat gol. Pe lângă cele două victorii la limită, dar la zero, târgujienii au mai înregistrat trei remize albe. Este vorba de meciurile de acasă cu Astra Giurgiu, dar şi de partidele din deplasările de la Voluntari şi Concordia Chiajna.

 

Apărarea, călcâiul lui Ahile

Despre Pandurii se pot spune multe. Că această echipă a fost în acest sezon măcinată de probleme interne, greve, dar şi probleme financiare, ba că între prima parte a sezonului şi partea a doua s-a schimbat lotul de jucători, însă nu putem vorbi de o echipă care a făcut furori. Nici pe departe. Pandurii este clar o candidată la retrogradare, o codaşă a Ligii 1, dovadă fiind şi numărul de goluri primite. Până la meciul de la Viitorul, Pandurii avea o medie de 1,5 goluri primite per meci! În acelaşi timp, gorjenii au o medie de un gol pe meci, bilanţul general fiind unul negativ…

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul