Pandurii, club abandonat de asociaţi

de Admin 1

În acest moment, Pandurii Târgu Jiu este un club abandonat de oamenii care ar trebui să aloce bani. Această echipă este dată uitării, nu mai există interes şi nimeni nu se mai interesează pentru a o ajuta financiar. Pe vremea lui Narcis Răducan, membrii asociaţi parcă se chinuiau să mai facă rost de bani, însă de câteva luni, totul este lăsat de izbelişte. Finalul este foarte aproape, Pandurii având şanse infime să mai existe în Liga 1 din vară!

 

O nouă echipă?

Organizarea la club este precară, bani nu prea sunt decât pentru a exista de pe o zi pe alta, aşa că gorjenii mână cu toată viteza spre pieire. Vom avea stadion, dar nu şi echipă de fotbal! Este doar o presupunere, pentru că există informaţii neverificate că se „coace” un plan de a fi înfiinţată o nouă echipă fără datorii şi care să funcţioneze la nivel de ligă inferioară, Liga a 4-a sau a 3-a! Într-un cuvânt, actualii membrii asociaţi par să-şi fi luat mâinile de pe formaţia pe care i-au lăsat-o lui Marin Condescu. Iar fără susţinere, falimentul este inevitabil. Deci, adio, Pandurii!

 

Zvonuri sau fapte?

Din vară se aude că la Târgu Jiu vom avea fotbal la nivel inferior. Actuala echipă ar dispărea, iar actualii membri asociaţi ar urma să creeze un nou club fără datorii. Este un scenariu, nimeni nu confirmă nimic, aşa că acest proiect poate pieri din faşă. Doar vorbe, nimic concret…

 

„Poate au uitat”

În ceea ce priveşte actualul club, şansele de salvare sunt nule, în condiţiile în care membrii asociaţi nu vor da banii cu care s-au angajat să contribuie la bugetul clubului. „Ultimul buget a fost făcut pentru o perioadă de 18 luni. Aşa se face pentru a primi dreptul de a evolua în cupele europene. A fost făcut şi este valabil până în vara anului 2017. Acţionarii s-au angajat să vină cu nişte sume de bani la buget. CEO s-a angajat să dea 16 miliarde de lei, Artego vreo 5 miliarde de lei, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean cu câte două miliarde de lei fiecare, iar USMO cu un miliard de lei. Acum sunt nevoit să fac o informare către fiecare membru asociat în parte, pentru că trebuie să vină fiecare cu cota sa parte. Poate au uitat, aşa că o să fac această informare fiecărui acţionar în parte”, a declarat Marin Golea.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul

Comentarii (1)

  1. Nu mai bine ne-ai spune tu Golea ,cati bani a virat USMO-ul in ultimii ani? Vad ca sunteti trecuti cu 1 miliard pe an, iar voi ati platit tot anul 2016 colosala suma de1000 lei.Si as mai vrea sa citesti statul, unde scrie ca un membru asociat este exclus din asociatie daca nu-si plateste cotizatia 3 luni consecutiv. Este asa?….Daca-i asa, ce mai cautati ,bai panaramelor , in conducerea clubului? Tot eu iti spun, ce cautati. Primul lucru este sa stergeti urmele, dupa jaful pe care l-ati facut, iar al doilea este legat de faptul ca vreti sa conduceti pe banii altora(mai clar, sa furati din banii altora).Corect? Luati-va voi frumos de mana (pentru ca ori cu voi , ori fara voi e acelasi lucru) si asteptati DNA-ul acasa, frumos in liniste, pentru ca aveti de dat multe explicatii.

Nu poti comenta acum