Pandurii caută victoria și în Cupa României. Adversarul este unul recent învins în Liga 2, Mioveni

de LM 0


Pandurii Târgu-Jiu își face debutul, miercuri după-amiază, în Cupa României, gorjenii urmând să întâlnească pe teren propriu CS Mioveni.

Partida contează pentru faza a patra a competiției amintite și se va desfășura, începând cu ora 16:30, pe terenul sintetic de la Târgu-Jiu.

Meciul are loc în ziua în care, la Tribunalul Gorj, este stabilit un nou termen în procesul de faliment al clubului, proces aflat pe rolul instanței de mai mult timp. O soluție în acest dosar era așteptată la începutul verii, însă magistrații au acordat, atunci, un nou termen pentru a vedea dacă un alt complet, într-un alt dosar, îi va obliga sau nu pe acționari să își achite restanțele financiare față de club.

Între timp, acționarii au fost obligați de judecători să achite clubului câteva milioane de lei, dar nimeni nu a virat niciun leu pentru că sentința nu este definitivă. Mai mult, acționarii au spus că vor contesta sentința, ceea ce, din punct de vedere financiar, încurcă și mai mult lucrurile la club.

Doar sportiv echipa merge mult mai bine în comparație cu anul trecut, Pandurii având până acum mai multe victorii, punctele strânse asigurându-i o poziție bună în partea superioară a clasamentului Ligii a II-a.

Distribuie articolul