Pandurii caută măcar un punct pe terenul „călăilor” Stelei

de LM 0


Probleme de lot la Pandurii, înaintea meciului din weekend contra AFC Hermannstadt, echipă ce a învins recent FCSB cu scorul de 3-0 în sferturile Cupei României.

Gorjenii nu se vor putea baza pe unul dintre cei mai importanți jucători. Golgheterul Bogdan Dănăricu este accidentat și va lipsă o bună perioadă de timp. În plus, alți 4 fotbaliști au probleme medicale.

Cu toate acestea, Adrian Bogoi speră ca Pandurii să obțină un rezultat bun contra formației din Sibiu care, anul acesta, este favorită la promovarea în Liga I.

„Cunoștem foarte bine forța lor, în ultimul an au pierdut 2-3 meciuri. Sunt puternici din toate punctele de vedere, lot, financiar, infrastructură, o echipă care sigur la anul va fi în Liga 1. Mergem încrezători la Sibiu, cu un moral bun și sper să facem un rezultat bun. Milenko, Maxim, Șendroiu, Raiciu și Dănăricu sunt accidentați. Toți sunt pierderi mari”, a spus Bogoi.

Emil Dică este convins că, deși meciul va fi greu, Pandurii se va întoarce cu puncte de la Sibiu. „Ne respectăm adversarul dar nu vom merge acolo să facem act de prezență”, a ținut să precizeze directorul sportiv al al-albaștrilor.

Dică a anunțat că ar vrea să mai aducă, în perioada următoare, 1-2 jucători. „Când o să considerăm că nu mai avem nevoie de niciun jucător, o să-i prezentăm pe toți. Avem un meci greu, cu o echipă bună, organizată, dar sunt convins că jucătorii vor face un meci bun și sper să ne întoarcem cu puncte de la Sibiu. Nu trebuie luat ca etalon meciul cu Steaua, știm care este motivația când joci cu o echipă dintr-o ligă superioară, mai ales în Cupă, unde sunt surprize. Mergem acolo doar cu gândul la victorie. De ce ar fi o surpriză să luăm un punct ? În Liga 2 nu este un nivel ridicat, nu este nicio echipă care să defileze”, a declarat Dică.

Răzvan Stanca spune că atmosfera la echipă e mai bună, după ultimele două victorii consecutive. Este optimist că, și la Sibiu, alb-albaștrii pot obține minimum un punct.

„E un meci destul de ușor, nu avem de ce să ne fie frică. Și ei au tot două picioare, nu trei. E bună atmosfera, la ce echipă nu ar fi așa după 2 victorii consecutive ? Mai ales că nouă ne-au lipsit victoriile pe teren propriu. Îmi spunea un mare antrenor că victoriile aduc victorii. Eu mă gândesc că minim un punct putem lua, mai puțin nu vreau să mă gândesc. Se vede că s-a schimbat ceva în bine în pauza de iarnă”, a declarat portarul gorjenilor.

Distribuie articolul