Panduri săraci şi penalizaţi!

de LM 0

  • Gorjenii au rămas fără trei puncte din pricina managementului catastrofal al lui Răducan

 

Nu era de ajuns că trupa gorjeană se confruntă cu mari probleme financiare că iată-i pe gorjeni acum şi în situaţia în care munca din teren să fie luată de Comisii. Modul defectuos în care a fost condus clubul a dus ca la monitorizarea financiară din luna noiembrie să fie probleme serioase, datorii uriaşe care automat au fost imediat sancţionate de Comisia de Licenţiere printr-o depunctare cu trei puncte.

În urma deciziei, Pandurii ajunge să aibă 21 de puncte, fiind la doar patru puncte de locul ce duce la baraj. Aşadar, retrogradarea pare din ce în ce mai aproape.

 

Legaţi la mâini şi la picioare

Gorjenii au făcut recurs după decizia de la prima instanţă, însă nici la Comisia de Apel nu au fost sorţi de izbândă, aşa că pandurilor le mai rămâne Tribunalul de Arbitraj Sportiv.  „Noi suntem în proces de insolvenţă, iar legea este drastică. Sunt datorii pentru care am fost penalizaţi, dar sunt datorii pe care noi efectiv nu le putem plăti, chiar dacă avem bani, din simplul motiv că nu există cadru legal. Şi atunci ce să facem? Nu putem încălca legea, chiar s-a trimis o adresă în care se explica exact situaţia”, a declarat unul dintre oficialii pandurilor.

Aşadar, gorjenii sunt legaţi la mâini şi la picioare, nu pot face plăţi pentru a dovedi că sunt de bună credinţă pentru că legea insolvenţei este una de neclintit.

 

Merg la TAS?

Cei de la Pandurii mai pot apela la TAS. Însă, o decizie în acest sens se va lua după sărbători, atunci când se va stabili exact şi strategia din tabăra pandurilor. Cert este că în acest moment gorjenii sunt nemulţumiţi de măsura luată de comisii pe plan intern, însă rămâne de văzut dacă se vor găsi bani, circa 20.000 de franci elveţieni, pentru a fi achitată taxa pentru deschiderea procesului la TAS.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul