O şoferiţă vrea să dea în judecată CNADNR. Vezi de ce!

de LM 0

raluca

Sportiva Raluca Ciufrilă, fiica omului de afaceri Constantin Ciufrilă, fost campion la raliu, vrea să dea în judecată Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Aceasta a fost implicată marți seara într-un accident rutier, pe Drumul Național 67 D, într-o zonă unde se desfășurau reparații la drum fără să fie semnalizate corespunzător. „Am frânat în momentul în care am văzut că nu mai este asfalt, moment în care am derapat și am intrat în mașina care venea din contrasens. Nu era niciun semn că se efectuează lucrări. Niciun avertisment. O să dau în judecată compania care se ocupă de acest drum“, a spus tânăra de 18 ani.

Un martor la accident susține spusele acesteia: „Este drum în lucru, fără semnalizare, fără nimic. O cârpeală electorală. Eu am o stână lângă și am venit să văd ce se întâmplă“.

 

„Nu este un drum în lucru”

Ion Tudor, șeful Secției Drumurilor Naționale Târgu-Jiu, se afla în zonă și spune că erau puse semne de denivelare: „Mă deplasam pe DN 67 D în momentul în care am sesizat că în fața mea a avut loc un accident de circulație. Erau victime. Ambulanța a venit repede. Am anunțat echipa de la drumuri. Am verificat semnalizarea. Este un drum pe care se efectuează lucrări periodice de întreținere. Nu este un drum în lucru. Este semnalizare drum cu denivelări și trebuie să circulăm cu prudență. La 50 de metri de locul unde a avut loc impactul era frezat pentru că urma să fie asfaltat”.

ALIN PETRE

Distribuie articolul