O piesă controversată are cele mai mari şanse la câştigarea Eurovision. Melodia include sunete de găină!

de LM 0

O piesă controversată are şanse foarte mari la câştigarea trofeului Eurovision 2018. Piesa Israelului, căci despre ea este vorba, a devenit o adevărată senzaţie după ce aceasta a fost lansată.

Netta Barzilai, reprezentanta statului Israel la Eurovision 2018, are toate şansele să câştige campionatul de muzică al Europei. Poziţionarea ca lider în sondaje este dată de casele de pariuri care o cotează pe artista de 25 de ani ca favorită.

Piesa ”Toy” este departe de a fi una obişnuită. Având accente pop şi ritmuri africane, melodia ”Toy” surprinde prin diversele sunete mai puţin obşnuite pentru o clasică piesă de Eurovision. Printre acestea se numără şi sunetele emise de o găină.

Melodia ”Toy” înscrisă la Eurovision 2018 mai este preferata fanilor şi pentru versurile pe care aceasta le are. O parte dintre ele fac referire la campania #MeToo, scrie The Times of Israel.

România este reprezentată în acest an de trupa The Humans care va interpreta, pe scena de la Lisabona, piesa ”Goodbye”. (spynews.ro)
https://www.youtube.com/watch?v=CziHrYYSyPc

Distribuie articolul