„Nu e nimic pierdut, capul sus şi la muncă”

de LM 0

Flavius Stoican, rămâne optimist

  • Tehnicianul pandurilor mai spune: „Am speranţe, evoluţia din prima repriză cu Timişoara îmi dă speranţe”

 

Pandurii a pierdut cu Poli Timişoara. O finală pierdută pentru gorjeni, însă ar mai fi alte nouă jocuri, alte nouă finale din care gorjenii trebuie să scoată cât mai multe puncte pentru a se salva de la retrogradare. Dacă nu se va reuşi salvarea, falimentul va mânca clubul gorjean…

Aşa că speranţa stă în jucători şi antrenor, aceştia trebuind să scape echipa de la retrogradare pentru ca acest club să mai aibă o şansă de-a trăi. În ceea ce priveşte moralul celor care susţin Pandurii nu este grozav după ultima înfrângere, una pe care antrenorul Stoican şi-a asumat-o din dorinţa de a lua presiunea de pe umerii elevilor săi. „Eu sunt de vină pentru acest eşec”, a fost mesajul lui Flavius Stoican la final. Dar, tehnicianul spune că a pierdut o luptă, nu şi războiul…

 

Nu cedează!

Pandurii a cedat cu 3-1 într-un meci al dracului de ciudat. Târgujienii  au avut partida în mână, dar au cedat în partea a doua când toate s-au adunat în tabăra lor. Aşa că a venit dezastrul, şi implicit eşecul.

Dezamăgirea a fost mare în tabăra pandurilor, toată lumea fiind afectată de această înfrângere, însă gorjenii îşi ling rapid rănile şi trag speranţe să recupereze punctele pierdute în etapele care urmează. „Asta este, şi dacă făceam egal sau am fi câştigat trebuia să mergem mai departe. Asta facem şi acum, mergem mai departe, strângem rândurile şi vom juca până la final”, spune directorul sportiv, Robert Bălăeţ.

Şi antrenorul pandurilor, Flavius Stoican este optimist. „Era bine dacă am fi câştigat, ne depărtam de locul de baraj. O luăm de la zero, suntem acolo, nu vreau să cedăm. Nu este nimic pierdut. Echipele sunt apropiate ca şi punctaj”, spune Stoican.

 

Jocul îi dă speranţe

Tot antrenorul pandurilor spune că are şi argumente în ceea ce priveşte speranţele sale. „Indiferent unde jucăm, la Severin sau Mediaş jucăm tot pe un teren care nu este al nostru. Nu există o presiune extraordinară din partea publicului ca să ne afecteze. Important este să jucăm fotbal. Mă bucur pentru prima parte a meciului cu Timişoara când am jucat fotbal, nu doar bufa-bufa. Am speranţe, evoluţia din prima repriză cu Timişoara îmi dă speranţe. Nu e nimic pierdut, capul sus şi la muncă”, a mai punctat Stoican.

În etapa viitoare, Pandurii va juca în deplasare la Mediaş în chiar prima zi de Paşte, meci care va începe de la ora 15.30! O bună ocazie pentru ca speranţele pandurilor să învie!

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul