Nu au mai suportat găurile din asfalt și s-au apucat să le astupe ! Unde s-a întâmplat asta

de LM 0


Doi bărbați din Samarinești au devenit vedete pe paginile de socializare după ce s-au filmat în timp ce astupau cu nisip gropile din drumul care trece prin sat.

Ovidiu Benga și Florin Mosor s-au săturat să-și strice mașinile și s-au decis s-o ia înaintea autorităților. Au pus mâna pe lopată și-au început să facă reparații.

Benga este nemulțumit că drumul devine impracticabil de câte ori plouă dar și pentru că, în zona în care locuiește, nu există rețea de apă.

Pentru că este un om gospodar, vecinii l-au îndemnat pe Ovidiu Benga să candideze la primărie. Urmează alegeri anticipate, primarul din Samarinești fiind declarat incompatibil.

Cel de-al doilea bărbat care s-a apucat să repare gropile din drum, Florin Mosor, este cunoscut drept un critic al primarului Marian Ardeiu.

Marian Ardeiu ne-a explicat de ce nu a reparat, până acum, drumul cu pricina. Susține că vor fi introduse, mai întâi, rețele de apă și canal și abia apoi va fi modernizat. Edilul consideră că cei doi bărbați care s-au apucat să facă treaba autorităților locale „au vrut să se promoveze”.

Distribuie articolul