Noua iubită a lui Vladimir Putin este o bombă sexy! I-a sucit minţile

de LM 0


Noua iubită a lui Vladimir Putin este o bombă sexy! Victoria trăieşte pe picior mare şi duce o viaţă la care alţii doar visează. Pentru ea banii nu sunt o problemă, mai ales atunci când vine vorba de haine şi maşini de lux.

Ea este Victoria Lopyreva, o blondă superbă care i-ar fi sucit minţile lui Vladimir Putin. Potrivit presei americane cei doi formează o un cuplu.

O zi din viaţa Victoriei arată aşa cum alţii nici nu îndrăznesc să viseze! Călătoreşte doar cu avioane particulare, iahturile sunt un simplu mijloc de transport, iar vacanţele sunt doar la un zbor distanţă. Blondina s-a relaxat la unul dintre cele mai mari hoteluri din Dubai. Pentru o seară petrecută aici modelul a scos din buzunar peste 1.500 de euro!

Mai mult, ca o doamnă ce se respectă face shopping la Paris. Cum banii nu sunt o problema pentru ea, modelul are genţi de zeci de mii de euro. Unde mai pui că are o maşină care valorează peste 200.000 de euro! Blondina face orice când vine vorba despre Vladimir Putin. În timpul alegerilor, Lopyreva le-a cerut milioanelor de urmăritori de pe Instagram să meargă să voteze. (spynews.ro)

Distribuie articolul