Noi runde în campionatele de minifotbal

de LM 0

O nouă rundă de meciuri în Complexul Dolce Vita în cele trei campionate organizate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj. Cea mai strânsă luptă pentru supremație pare să se dea în Campionatul Primăriilor din județul Gorj, acolo unde Primăria Telești și Primăria Motru se succed în postura de lider. Doar două puncte separă cele două echipe în clasament cu nouă etape înainte de finalul sezonului, astfel că lupta va fi una echilibrată pentru titlul de campioană în nou-înființatul Campionat al Primăriilor din județul Gorj

O schimbare s-a produs la vârf și în clasamentul golgeterilor, acolo unde Horia Șitoianu (Primăria Telești) a trecut pe primul loc, cu 33 de goluri, fiind urmat de Alin Tudorache (Primăria Mușetești – 30 goluri) și Adrian Făget (Primăria Motru – 29 goluri).

În Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita s-au jucat patru meciuri, partida dintre Primăria Bîlteni și Peppy Dolce Vita urmând să se joace marți, de la ora 17:00. Liderul Dream Team s-a impus fără probleme în duelul cu Real Târgu Jiu, o reeditare a recent disputatei finale a Cupei Dolce Vita.

Dacă în finala Cupei au avut nevoie de lovituri de la 7 metri pentru a se impune, acum cei de la Dream Team au câștigat cu scorul de 8-2 și s-au distanțat în fruntea clasamentului, cel puțin până la ora jocului de marți al celor de la Peppy Dolce Vita. De remarcat și cele două victorii consecutive ale celor de la Farmacia Victoria care au urcat pe locul 5 după ultimul succes, 4-3 în fața Ecologiștilor Târgu Jiu.

În Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, deținătoarea Cupei Dolce Vita a Firmelor, echipa PROFI, se îndreaptă cu pași rapizi spre titlul de campioană. Liderul s-a impus fără probleme, scor 11-0, în meciul cu ARTEGO și are acum 9 victorii din tot atâtea jocuri. PROFI este urmată în clasament de echipa jandarmilor, I.J.J. Gorj, echipa poliției, I.P.J. Gorj și ENGIE, toate cele trei având 18 puncte. ENGIE mai are de disputat și meciul cu CARREFOUR, meci amânat din această ultimă etapă jucată, etapa cu numărul 9.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul