Noi detalii despre relaţia lui Brad Pitt cu arhitecta. „E absolut îndrăgostit de ea”

de LM 0


Nici la Jennifer Aniston nu s-a întos și nici împăcare cu Angelina Jolie nu vrea. Brad Pitt este îndrăgostit de o arhitectă superbă, care predă la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, America.

„Brad este absolut îndrăgostit de ea”, a declarat o sursă, care a adăugat că actorul s-a străduit foarte mult ca această relaţie să rămână secretă, scrie US Magazine.

Pe Brad Pitt şi Neri Oxman îi leagă pasiunea pentru arhitectură, design şi arte, mai ales că actorul se ocupă şi cu design de mobilier, colaborând cu Frank Pollaro.

Actorul a creat în colaborare cu designerul Frank Pollaro o linie exclusivistă de obiecte de mobilier, care include paturi, mese, scaune şi căzi de baie din marmură.

Brad Pitt și Neri Oxman au călătorit de mai multe ori în străinătate împreună, mai ales la conferinţe susţinute de arhitectă. Ultima a avut loc în Africa de Sud, în februarie, a mai spus aceeași sursă. Se pare că actorul și arhitecta ar fi cuplați din toamna anului trecut.

Neri a fost măritată cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov. Brad are la activ două căsnicii, una cu Jennifer Aniston și una cu Angelina Jolie.

Recent, Brad a ajuns în sfârşit la o înţelegere cu Angelina privitoare la divorţul lor. Actrița ar fi acceptat custodia comună a celor şase copii ai lor, trei adoptivi, Maddox, de 16 ani, Zahara, de 13 ani, Pax, de 14 ani, şi trei biologici, Shiloh, de 11 ani, şi gemenii Knox and Vivienne, în vârstă de 9 ani. (click.ro)

Distribuie articolul