Noi contre între primar și viceprimari la Târgu Jiu. „Mai rămâne să ne acuze că-i mâncăm pachețelul și îi stingem becurile în birou!”

de LM 0


Marcel Romanescu își acuză, din nou, viceprimarii de neimplicare în activitatea municipalității.

Primarul liberal al Târgu-Jiului a reafirmat, luni, într-un interviu acordat presei locale, că ar vrea să fie sprijinit și să conlucreze cu social-democrații Aurel Popescu și Adrian Tudor. Marcel Romanescu susține, însă, că cei doi s-au poziționat în afara echipei de la primărie, având în vedere că îi aduc tot felul de critici.

Adrian Tudor îl contrazice pe Marcel Romanescu. Viceprimarul spune că mingea este în terenul edilului liberal.

“Mi se pare cea mai proastă glumă că ne dezicem de aparatul primăriei!” a comentat social-democratul.

Adrian Tudor bănuiește că Marcel Romanescu, învățat de anumite persoane, și-a făcut o strategie. În sensul că dă vina pe alții pentru că nu este în stare să realizeze promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală.

„A terminat cu dat vina pe consiliul local, acum a ajuns la viceprimari. Mai rămâne să ne acuze că-i mâncăm pachețelul sau că-i stingem becurile în birou!”afirmă Tudor.

Adrian Tudor îi recomandă lui Marcel Romanescu să aplice modul de lucru al lui Florin Cârciumaru, în relația cu viceprimarii.

Deși primarul l-a apostrofat că-i aduce critici, Tudor n-a ratat ocazia de a-l acuza, din nou, că n-a făcut nimic de când a ajuns în fruntea municipalității.

Distribuie articolul