Nici vorbă de EXCLUDERE din PSD! Ion Ișfan: Au fost discuții sincere. Le-am mulțumit colegilor pentru încredere

de LM 0

Nici vorbă de excluderea din partid. În ciuda declarațiilor belicoase ale colegilor săi, făcute zilele trecute, Ion Ișfan a scăpat nevătămat din ședința de partid de aseară.

N-a fost decisă nicio sancțiune împotriva șefului Inspectoratului Școlar Județean, deși vicepreședinții Mihai Prunariu și Claudiu Manta l-au acuzat, în ultimele săptămâni, c-ar fi generat tensiuni în educația gorjeană.

Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, a explicat, astăzi, că Ișfan și-a luat angajamentul de a fi mai activ la partid. Popescu a precizat că s-a respectat statutul, în privința lui Ion Ișfan și pare că i-a dat dreptate șefului ISJ Gorj în problema sporului de calculator.

”Toată lumea a ieșit mai întărită după aceste discuții” declară Ion Ișfan arătându-se convins că toate neînțelegerile precedente s-au lămurit și mulțumindu-le colegilor pentru încrederea acordată.

Șeful Inspectoratului Școlar a dat asigurări că va fi alături de partid și că-și dorește ca ”echipa PSD Gorj să fie din nou campioană județeană așa cum a fost cât Florin Cârciumaru s-a ocupat de organizație”.

Distribuie articolul