Nici vorbă de EXCLUDERE din PSD! Ion Ișfan: „Au fost discuții sincere. Le-am mulțumit colegilor pentru încredere”

de LM 0


Nici vorbă de excluderea din partid. În ciuda declarațiilor belicoase ale colegilor săi, făcute zilele trecute, Ion Ișfan a scăpat nevătămat din ședința de partid de aseară.

N-a fost decisă nicio sancțiune împotriva șefului Inspectoratului Școlar Județean, deși vicepreședinții Mihai Prunariu și Claudiu Manta l-au acuzat, în ultimele săptămâni, c-ar fi generat tensiuni în educația gorjeană.

Aurel Popescu, liderul PSD Târgu Jiu, a explicat, joi, că Ișfan și-a luat angajamentul de a fi mai activ la partid. „S-a discutat activitatea dumnealui politică, nu cea managerială, dumnealui nu este pus neapărat politic acolo, are un concurs pe care l-a susținut. I s-a reproșat că nu a fost prezent la toate ședințele organizației și și-a luat angajamentul că va face tot posibilul să fie prezent la toate, dar a menționat că nu s-a sustras de la evenimentele și acțiunile organizației. Într-adevăr a fost alături de organizație la toate evenimentele din 2017. Urmează ședințe din 2 în 2 săptămâni la partid iar la fiecare ședință vom avea grijă ca fiecare membru să-și facă un raport pentru activitatea trecută”, a spus Aurel Popescu.

Popescu a precizat că s-a respectat statutul, în privința lui Ion Ișfan și pare că i-a dat dreptate șefului ISJ Gorj în problema sporului de calculator. „Sunt persoane care s-au plâns de atitudinea domnului Ișfan, le-a explicat fiecăruia în parte care a fost de fapt modul de gândire și de ce a abordat anumite lucruri la un moment dat într-un anumit mod, bazându-se că de fiecare dată a aplicat legea și nu s-a abătut de la lege”, a mai spus președintele PSD Târgu Jiu.

„Toată lumea a ieșit mai întărită după aceste discuții”, declară Ion Ișfan arătându-se convins că toate neînțelegerile precedente s-au lămurit și mulțumindu-le colegilor pentru încrederea acordată.

„Au fost discuții sincere, corecte. Sper să facem în continuare să facem o echipă care să câștige bătăliile care vor urma. Sunt convins că toate lucrurile s-au lămurit. Am încredere în conducere, în domnul Aurel Popescu, îi mulțumesc și îi doresc mult succes în continuare. În funcție de timpul pe care-l voi avea, sunt probleme din ce în ce mai multe în învățământ, dar nu voi mai lipsi de la ședințele care se organizează”, a spus Ișfan.

Șeful Inspectoratului Școlar a dat asigurări că va fi alături de partid și că-și dorește ca „echipa PSD Gorj să fie din nou campioană județeană așa cum a fost cât Florin Cârciumaru s-a ocupat de organizație”.

Distribuie articolul