N-au bani, dar contestă la TAS !

de LM 0

Marin Condescu a anunţat că s-au făcut demersurile pentru a contesta depunctarea de la meciul cu ASA tg. Mureş la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Marea problemă este că deschiderea unui proces la TAS costă, şi vorbim de o sumă importantă de bani, adică vreo 15 mi de euro. Unde mai pui că pentru a avea şanse de câştig îţi trebuie şi un avocat, iar onorariul într-un astfel de caz depăşeşte 10-15 mii de euro. Ei bine, ajungem la o sumă importantă, 30 de mii de euro, bani pe care CS Pandurii Lignitul nu-i are pentru proces! Sau cel puţin asta se aude din anturajul clubului.

 

Miză mare: supravieţuirea clubului

Condescu spune că îşi va primi cele trei puncte date ca depunctare pentru retragerea echipei de pe teren. Slabe şanse să se întâmple asta, chiar dacă se ajunge la TAS. „S-a dat 3-0 pierderea meciului, s-au mai luat încă 3 puncte şi amendă. Pentru aceeaşi faptă, 3 penalităţi. Treaba lor… N-au vrut să mă judece pe fond, au refuzat că e tardiv. Am terminat acţiunile şi contestăm decizia CEx de omologare a rezultatelor şi clasamentului, contestăm decizia Comisiei de Recurs care e ilegală şi atacăm şi la TAS. Atacăm şi în civil să suspendăm deciziile, asta din partea creditorilor, pentru a nu pune clubul în culpă”, spune Condescu.

Ei bine, Condescu ştie că aceasta ar putea fi ultima carte pe care o joacă pentru a încerca să salveze actualul club. Omul ştie că nu va primi bani de la membrii asociaţi, aşa că speră într-o minune la TAS. Rămâne să urmărim dacă va şi exista proces acolo, rămâne de văzut dacă nu cumva asistăm la o altă minciuna marcă înregistrată…

 

C.BRUJAN

Distribuie articolul