Munti, câștigătorul ”Chefi la cuțite”, e la dietă. Câte kilograme a dat jos

de LM 0


Mihai Munteanu, alias Munti, se află la dietă. Căștigătorul sezonului șase al ”Chefi la cuțite” vrea să scape de kilogramele în plus.

Munti a dezvăluit că a trecut la regim. Acesta nu reuşea să mănânce în timpul zilei, iar seara, când ajungea acasă, se relaxa şi „recupera”. Preferaţii lui sunt cartofii prăjiţi cu ouă şi cârnaţi.

Deținătorul trofeului ”Chefi la cuțite” își dorește să slăbească. Efectul dietei pe care început să o țină se vede. Mihai Munteanu a reușit să dea deja jos 12 kilograme.

„Încerc să mănânc cât mai multă proteină, iar la cinci zile alternez proteina cu legumele. Am slăbit 12 kilograme în modul acesta până acum, dar vreau să continui”, a declarat Munti.

Munti – Mihai Munteanu, singurul reprezentant al lui chef Sorin Bontea din finala ”Chefi la cuțite”, şi-a adjudecat trofeul și premiul de 30.000 de euro.

Mihai Munteanu, Andrei Balazs și Maria Burlacu, singurul cuțit de aur rămas în competiție, dar și singura femeie bucătar din finală, au fost cei ce au intrat într-o ultimă provocare culinară, o ultimă luptă spre marele premiu al sezonului șase. Munti a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii, mărturisind că se simte dator față de membrii echipei albastre, din care a făcut parte. (libertatea.ro)

Distribuie articolul