Muja este amenințat cu excluderea din ALDE Gorj

de LM 0


După Eduard Lădaru, Ninel Muja este amenințat cu excluderea din ALDE Gorj. Primarul Fillip îi reproșează că are activitate ZERO în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Edilul din Rovinari a venit cu propunerea ca Muja să fie dat afară, în ședința de partid de miercuri seară. Votul se va da în Delegația Permanentă din 7 mai.

ALDE mai are doi consilieri județeni, pe Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” și pe Marius Borcan, lider sindical la Uzina Mecanică Sadu. Următorul pe lista de supleanți este Marian Pungan, directorul Parcului Industrial.

Robert Filip afirmă că și-a dorit să tragă un semnal de alarmă prin propunerea de excludere din partid a lui Ninel Muja. Primarul din Rovinari acuză că vicepreședintele de la județ ”este printre membrii ALDE care muncesc cel mai puțin pentru partid”.

Ninel Muja n-a vrut să comenteze pe margiena propunerii făcute de Robert Filip, limitându-se la a le transmite urări de bine gorjenilor, acum în pragul Paștelui.

Social-democrații nu vor postul ALDE de la județ. Cel puțin asta afirmă vicepreședintele Mihai Prunariu, care dă asigurări că va fi respectat protocolul din 2016.

Distribuie articolul