Motru: Lucrări de reparații la 7 străzi și parcările din municipiu

de LM 0


COMUNICAT

Primăria Motru demarează, săptămâna viitoare, lucrările de reparații pentru 7 străzi și parcările din municipiu.

300.000 de lei au fost alocate pentru realizarea lucrărilor de reparații străzi, alei, trotuare și a unei parcări. În urma organizării licitației, firma desemnată a încheiat contractul de prestări servicii, iar lucrările efective vor demara, miercuri, 17 octombrie.

Vor fi efectuate lucrări de reparații și plombări străzi, prin turnare de covor asfaltic, pe străzile: Aleea Narciselor, în zona blocului 13, Aleea Zambilelor – bloc 10, Aleea Piersicului -bloc J1, bloc 3 bis, 4 bis, 5 bis ; Aleea zona Boboana – bloc 3 bis, Aleea Ghiocelului – bloc 1 bis , Aleea Caisului, Aleea Bradului. Totodată, vor fi realizate lucrări de reabilitare a parcării din zona Str. Minerului – Complex Ghiocela – Farmacie Bratifarm .

Aceasta este o a doua etapă de lucrări de reparații, prima fiind efectuată în luna iunie a acestui an, când s-au alocat în acest scop 200.000 de lei.

Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, precizează că în perioada următoare va pune mare accent pe investițiile în infrastructură, iar la începutul anului viitor vor demara ample lucrări de modernizare și reabilitare a străzilor din municipiul Motru, pentru că sunt zone în care nu s-au făcut lucrări de când au fost construite cartierele, în urmă cu 40 de ani.

Distribuie articolul