Morega, Manta și Fugaru nu-i dau prea mari șanse partidului lui Ponta

de LM 0


Morega, Manta și Fugaru nu-i dau șanse prea mari partidului lui Ponta, la Gorj. Pantelimon Manta crede că Pro România poate crește până la maximum 10%.

Pe de altă parte, Dan Ilie Morega afirmă că niciodată nu va vota formațiunea politică a fostului premier.

Președintele Institutului de Politici Publice îi reproșează lui Ponta că n-a adus investitori în Gorj, cât a fost premier. Morega nu crede că primarii de valoare ai PSD vor trece la Pro România.

Morega îi reproșează lui Ponta și halul în care a lăsat Complexul Energetic Oltenia, cu pierderi de aproape 900 de milioane de lei, la finalul guvernării sale. Cu toate acestea, crede că sunt ”destui fraieri în Gorj” care i-ar mai putea da votul fostului premier.

Pantelimon Manta prognozează un scor de 10% pentru Pro România la Gorj, peste media de țară, pe care o estimează în jurul a 6%. Cu toate acestea, consideră că este prea mare euforia deputatului Alin Văcaru care tot vorbește despre primarii mulți care ar putea să i se alăture.

Ion Fugaru anticipează mai degrabă un eșec răsunător al Pro România în Gorj. Crede că partidul va lua ceva voturi numai pe prieteniile deputatului Alin Văcaru.

Distribuie articolul