Morega: „Călinoiu și Ciocea CONTRIBUIE la scindările din PSD Gorj”

de LM 0


PSD Gorj este scindat, în opinia lui Dan Ilie Morega.

Fostul deputat vede lupte interne în organizațiile municipală și județeană. O parte dintre conflicte ar fi generate, în opinia lui Morega, de fostul președinte al Consiliului Județean, Ion Călinoiu și de primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, care și-ar fi dorit să revină în tabăra social-democrată dar Florin Cârciumaru i-a refuzat.

„La Gorj se duce lupta, mai pe față, mai pe la subteran, și la municipiu și la județ, pentru a-și forma echipe pentru candidaturile viitoare la conducerea organizațiilor municipale și de județ. Acest lucru este o acțiune distructivă atât timp cât nu s-a stabilit când va avea loc conferința lor județeană și cea municipală, pentru că de fapt nu se mai ocupă împreună de rezolvarea problemelor pe care le are județul, pe ei îi interesează jocul de gleznă pentru câștigarea alegerilor. Un rol important în aceste scindări îl au și Călinoiu și Ciocea care și-au dorit revenirea în partid la care președintele Cârciumaru a spus categoric că este un subiect închis și mi se pare corect să spui asta atât timp cât ei au candidat contra partidului”, a spus Morega.

Nici în tabăra liberală nu este liniște. Morega vede conflicte atât la Gorj cât și la centru.

În analiza făcută, miercuri, într-o conferință de presă, președintele Institutului de Politice Publice a făcut referire și la partidele mici. Despre ALDE a spus că este în ușoară creștere, PMP la 4-5% iar USR inexistent.

Dan Ilie Morega este mulțumit de activitatea primarului liberal al Târgu Jiului, Marcel Romanescu. Spune că începe să-și respecte promisiunile făcute în campania electorală.

Distribuie articolul