Morega: „Alianța PSD-ALDE nu mai funcționează la Motru”

de LM 0


SINCOPĂ în funcționarea alianței PSD-ALDE la Gorj. Social-democrații recunosc că sunt probleme mari la Motru. „Alianța a funcționat doar de ochii lumii, Ion Cojocaru este mânat de interese personale”, acuză Cosmin Morega.

Social-democrații au refuzat să participe la cele două ședințe de îndată și una extraordinară, organizate de primarul Gigel Jianu, săptămâna trecută. A fost o bună ocazie pentru liberali să acuze PSD că împiedică dezvoltarea comunității prin faptul că nu aprobă indicatorii proiectelor pe PNDL.

Cosmin Morega zice că nu are cum să fie împotriva proiectelor pe PNDL câtă vreme el și colegii din PSD sunt cei care le-au propus. Viceprimarul social-democrat acuză că aleșii ALDE au trecut în tabăra PNL. „Cele 3 proiecte sunt propuse de viceprimar și PSD, pe vremea când ALDE făcea parte din alianță, acum văd că nu mai face parte. Acele lucruri au fost propuse și aprobate pentru a se face lucruri bune pentru comunitate. La Motru, alianța cu ALDE nu funcționează și nu a funcționat, a fost doar de ochii lumii, dumnealor consideră că problemele lor personale cune mai importante decât problemele comunității și tot timpul caută o variantă de a-și rezolva problemele personale. Cred că este un fel de PNL lărgit, dacă analizăm bine de unde vine domnul Cojocaru, din rândul PNL-ului, el este cel care l-a adus pe domnul Jianu la PNL…deci la Motru nu există PNL-ALDE, există un PNL lărgit, în loc de 6, sunt 8 consilieri locali și asta se vede”, a spus vicele Morega care susține că subordonații lui Gigel Jianu nu au obținut, până la această oră, avizele necesare pentru finanțarea proiectelor pe PNDL.

Morega este de părere că adevăratul substrat al ședințelor de săptămâna trecută are legătură cu Uzina de Alimentare cu Agent Termic.

Distribuie articolul