„Mizerie de nedescris, țigănie și debandadă” în Piața Centrală din Târgu Jiu. Cine vede asta?

de LM 0


Mizerie de nedescris, țigănie și debandadă- asta vede Leonida Belgher în Piața Centrală din Târgu-Jiu. Printr-o postare pe pagina de socializare, consilierul PMP critică modul în care societatea Edilitara administrează principala piață a municipiului. Belgher acuză că s-a construit fără autorizație și cere să fie verificați toți proprietarii de terenuri din zona Pieței Centrale.

Belgher este nemulțumit că nu primește răspunsuri la adresele oficiale pe care le trimite către societatea Edilitara. Opinia sa este că atât firma de gospodărire locală cât și Poliția Locală, care nu decongestionează traficul în oraș, îl sabotează pe primarul liberal Marcel Romanescu.

Leonida Belgher ne-a mai spus c-ar fi primit interzis să mai intre în sediul Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, după ce în urmă cu două săptămâni a făcut o filmare, prin care a arătat că angajații nu erau în birouri, deși erau pontați. Consilierul PMP zice că nu directorul Marian Rotaru i-ar fi interzis accesul ci subordonați de-ai acestuia.

Distribuie articolul