Mitrescu cere, din nou, REUNIFICAREA mișcării sindicale din CEO. Marciuc: ”Dacă mă acceptă…”

de LM 0


Mitrescu cere, din nou, REUNIFICAREA mișcării sindicale din cadrul Complexului Energetic Oltenia. ”Dacă mă acceptă ca președinte, nu este nicio problemă, mă pun la muncă!” reacționează Marciuc.

Constantin Mitrescu afirmă că numai prin reunificarea sindicatelor din cadrul CEO poate fi dată greutate acțiunilor sindicale.

”Reunificarea asta trebuie făcută transparent, nu cu vânătoare de membri. Dacă liderii ar lăsa orgoliile deoparte, ar putea face treaba asta pentru că oamenii și-o doresc, nu contează cine este președinte” declară vicepreședintele FNME.

Adrian Marciuc, vicepreședintele Federației Univers, afirmă, însă, că le-a propus de mult timp colegilor din Mine Energie să fie realizată o federație nouă. Numai că, a fost refuzat pe motiv că FNME ”este un brand”.

Marciuc crede că orgoliile sunt cele care blochează reunificarea mișcării sindicale din Complexul Oltenia. Liderul ”Univers” recunoaște, însă, că un sindicat majoritar ar fi bun, pentru că ar avea altă forță și ar rezolva altfel problemele.

Distribuie articolul