Mirela Vaida, nemulțumită după Finala Eurovision România 2019. Ce acuzații face

de LM 0


Mirela Vaida s-a arătat nemulțumită după finala națională Eurovision 2019. Aceasta a afirmat că au existat probleme la sistemul de vot.

Mirela Vaida s-a numărat printre finaliștii de la Eurovision România 2019. La finalul concursului, vedeta, care a participat la concurs cu melodia „Undergorund”, s-a arătat nemulțumită de sistemul de vot.

„A trebuit să trimit 3 sms-uri la 1264 cu nr. 12, ca să primesc confirmarea că am votat… Alții au primit mesaj că televotingul e închis… Speachless… Eurovision!”, a comentat Mirela Vaida pe contul său de socializare.

Ulterior, artista a revenit cu un nou mesaj, în care a mulțumit publicului pentru susținere și a reamintit de problemele din timpul televotului.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru voturi! Știu că ați fost mulți! Din păcate nu au mers liniile de votare, cel puțin în cazul meu! Dar nu asta contează acum! Ci faptul că v-am simțit aproape de mine, ca de fiecare dată! Vă îmbrățișez!”, a scris Vaida.

Și Bella Santiago a dat de înțeles, pe o rețea de socializare, că au existat probleme cu televotul, mai exact cu primirea mesajului de confirmare pentru votul prin SMS.

Finala națională Eurovision 2019 a avut loc, duminică, 17 februarie. Concursul a fost câștigat de Ester Peony, care a interpretat melodia „On a Sunday”. Artista a primit cele mai multe puncte de la juriu. (libertatea.ro)

Distribuie articolul