Mirela Vaida a vorbit despre noua emisiune! “Mi se potrivește mai bine, la ACCES DIRECT era trist”

de LM 0


Fosta prezentatoare de la Acces direct, Mirela Vaida, va avea în scurt timp o nouă emisiune la Antena 1, cel mai probabil în intervalul orar 14.00 – 16.00. Ea a infirmat zvonurile potrivit cărora ar urma să fie gazda show-ului ”Mireasă pentru fiul meu” și a dat, pentru Libertatea, câteva detalii despre ce urmează să facă.

În acest moment, echipa de producție a Antenei 1 lucrează deja la noua emisiune, pe care o vor anunța oficial abia la jumătatea lunii februarie. Cert este că prezentator va fi Mirela Vaida, pe care publicul Antenei o vrea înapoi cât mai rapid, după ce au urmărit-o la ”Acces direct” și a apreciat stilul ei cald și natural.

“Va fi un proiect mai apropiat de felul meu de a fi. Ceea ce se întâmpla la ”Acces” era cam trist pentru mine. Noua emisiune va fi educativă, pozitivă. Va fi în tronsonul de zi, cred că 14.00 – 16.00. Nu vă pot spune mai multe, încă lucrăm la proiect”, a declarat Mirela Vaida pentru Libertatea.

Până să revină pe sticlă, ea ține aproape de fanii ei virtuali, postează fotografii și interacționează cu ei sau participă la evenimente culturale. Ultimul a fost chiar duminică, la Snagov – Ziua Culturii Naționale – și unde a adus-o și pe Carla, fiica ei.

Cum evenimentul a avut loc într-un spațiu tradițional românesc, Mirela și Carla au venit îmbrăcate în costume populare. (libertatea.ro)

Distribuie articolul