Minifotbal: Un nou trofeu pentru Dream Team

de LM 0

Dream Team Târgu Jiu a reușit să-și apere cu succes trofeul Cupei României „Dolce Vita”. Campioana Gorjului a învins, în finala de duminică, principala rivală, ACS Victoria Târgu Jiu, după un gol marcat la ultima fază a meciului!

Doisprezece echipe au participat la ediția a noua a Cupei României „Dolce Vita”, competiție desfășurată sub egida ACS Minifotbal Gorj în Complexul Dolce Vita în cursul lunii noiembrie.

Fazele finale ale competiției au avut loc în acest week-end. Sâmbătă, în semifinale, Dream Team Târgu Jiu, deținătoarea trofeului, a revenit de la 0-2 și a egalat în penultimul minut de joc în partida cu Peppy Dolce Vita. La loviturile de la 7 metri, campionii de la Dream Team au avut nervii mai puternici și s-au impus cu scorul de 4-3. ACS Victoria Târgu Jiu a remizat cu ACS Victoria 2, scor 6-6 și s-a impus tot la penalti-uri, pentru un loc în finală.

Duminică, bronzul competiției a revenit celor de la Peppy Dolce Vita, care au învins clar, scor 5-1, pe ACS Victoria 2.

Finala le-a adus față în față pe cele mai în formă echipe de minifotbal ale Gorjului în acest moment, Dream Team Tg-Jiu și ACS Victoria Tg-Jiu. Partida a stat sub semnul echilibrului în mare parte, cele două echipe reușind să se apere excelent. Primul gol a purtat semnătura lui Ștefan Doldur, în minutul 28, un șut bine plasat din afara careului, care l-a lăsat spectator pe Remus Lilea.

Tot cu un șut de la distanță au reușit să egaleze cei de la ACS Victoria, cu 3 minute înainte de final, prin Claudiu Dumitru, fostul campion european cu naționala României de minifotbal, în urmă cu 8 ani.

Tocmai când partida părea să se decidă la loviturile de la 7 metri, Alexandru Ștefan a șutat de la marginea careului și a reușit să înscrie, declanșând bucuria în tabăra campionilor.

Dream Team Târgu Jiu – ACS Victoria Târgu Jiu 2-1 (pauză: 0-0)

Goluri: Ștefan Doldur (min. 28) și Alexandru Ștefan (min. 40) / Claudiu Dumitru (min. 37)

Dream: Dorin Hîrsu și Dragoș Nicolae (portari) – Cristian Barbu, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Radu Dăianu, Ion Al-Ioani, Robert Goșa, Mihai Șchiopu, Mario Găman, Cristian Negrea, Bogdan Chiriac și Robert Țilivea

Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur

Victoria: Constantin Bistreanu și Remus Lilea (portari) – Cristian Stegaru, Claudiu Dumitru, Mircea Miroiu, Horia Șitoianu, Daniel Bălașa și Luis Scurtu

Staff: Claudiu Jianu

Arbitri: Liviu Bălăcescu și Alexandru Cilică

Dream Team și ACS Victoria se vor întâni și sâmbătă, de la ora 21:00, în derby-ul etapei a șasea din Liga 1 Dolce Vita.

Toate cele 12 echipe participante la Cupa României Dolce Vita au primit, din partea ACS Minifotbal Gorj, prin intermediul proiectului aprobat de Consiliul Județean Gorj, un set de 12 echipamente complete de joc, tricou și șort, marca Joma.

Dream Team Târgu Jiu și-a apărat cu succes trofeul cucerit în luna ianuarie și s-a calificat la turneul final al Cupei României din 2020, turneu organizat de Federația de Minifotbal din România.

La festivitatea de premiere, trofeele au fost împărțite de președintele ACS Minifotbal Gorj, Cosmin Iosu, precum și de o serie de oficiali ai echipelor cu ștate vechi, participante în competițiile organizate în Complexul Dolce Vita.

Locul 1 – Dream Team Târgu Jiu

Locul 2 – ACS Victoria Târgu Jiu

Locul 3 – Peppy Dolce Vita Târgu Jiu

Locul 4 – ACS Victoria 2 Târgu Jiu

Golgheter – Cristian Barbu (Dream Team): 12 goluri

Cel mai bun jucător – Alexandru Ștefan (Dream Team)

MVP – Luis Scurtu (ACS Victoria)

Cel mai bun portar – Cristian Vochițu (Peppy Dolce Vita)

Cel mai bun tânăr jucător – Robert Goșa (Dream Team)

Participare: Wektra Team, Primaria Bilteni, Primaria Rovinari, Star Team, Primaria Ticleni, Primaria Turburea, Razvy Team si Primaria Balesti

Sâmbătă a avut loc și finala Cupei Amatorilor – Liga 2 Dolce Vita. Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a reușit să-și apere cu succes trofeul cucerit sezonul trecut, învingând cu scorul de 4-1 pe Green Team. Locul 3 a revenit celor de la Pro Team Târgu Jiu, iar pe locul 4 a încheiat competiția Primăria Runcu.

Golgheterul competiției a fost desemnat Dragoș Găvan (ACS Victoria 2), cu 13 goluri, „Cel mai bun jucător” a fost desemnat Alin Călin de la Green Team, în timp ce trofeul pentru „Cel mai bun portar” a mers la Cosmin Noană de la IPJ Gorj.

Distribuie articolul