Minifotbal: Start perfect de Cupa Porcului pentru Dream Team, Știința Celei și Farmacia Victoria

de LM 0


Cupa „Porcului” la minifotbal a pornit la drum. Favoritele ediției a noua, Dream Team și Știința Celei, și-au respectat blazonul și au maximum de puncte după primele 2 etape din faza grupelor. Competiția se va încheia pe 23 decembrie în Complexul Dolce Vita.

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a dat startul Cupei Porcului, ediția a noua, cea mai complexă competiție de minifotbal organizată până în prezent. Și asta pentru că este împărțită pe 3 segmente: una rezervată celor mai puternice echipe din Gorj, una pentru Firme, Instituții și Amatori și una pentru echipele din Campionatul Primăriilor din Gorj.

Sâmbătă și duminică s-a jucat minifotbal la foc automat în Complexul Dolce Vita, două dintre competiții fiind organizate în sistemul grupe și faze eliminatorii. Favoritele competiției principale, finalistele ultimelor două ediții de Cupa Porcului, Dream Team și Știința Celei, au confirmat calculele hârtiei. Dream Team a trecut, în grupa A, de Primăria Rovinari și Vulturii Fărcășești, în timp ce Știința Celei a făcut același lucru, în grupa B, cu Provincialii și Primăria Bîlteni.

Lider în grupa A este Farmacia Victoria, care a câștigat meciurile cu FCSC Junior și Primăria Rovinari, în timp ce Știința Celei conduce grupa B. ISU Gorj e pe locul 2 în grupa B, după ce a învins Peppy Dolce Vita, în cel mai tare meci de sâmbătă.

Rezultate Cupa Porcului, Faza Grupelor, Etapele 1 și 2:

Grupa A

Dream Team – Primăria Rovinari 8-3
Farmacia Victoria – FCSC Junior 5-0
Vulturii Fărcășești – Dream Team 2-5
Primăria Rovinari – Farmacia Victoria 1-5

Vulturii Fărcășești – Dream Team 2-5 (pauză: 0-1)
Goluri: Daniel Unguru (min. 32 și 39) / Ion Al-Ioani (min. 17), Nicolae Pîrvulescu (min. 21 și 39), Mihai Șchiopu (min. 37) și Cristian Barbu (min. 40)
Fărcășești: Daniel Popescu și Andrei Paștiu (ambii portari) – Gabriel Oiță, Iulian Iclănzan, Daniel Miroiu, Daniel Unguru, Ionuț Butoi, Luis Scurtu, Ionuț Dodescu, Mihăiță Dodescu și Alexandru Catană.
Staff: Robert Vlăduțoiu și Lucian Mitran
Dream: Adrian Preoteasa și Dragoș Milici (ambii portari) – Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Nicolae Pîrvulescu, Mihai Șchiopu, Ion Al-Ioani, Alin Țilivea, Ionuț Dobîrceanu, Andrei Mirea, Bogdan Chiriac, Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu și Radu Dăianu.
Staff: Ion Cănăvoiu și Bogdan Chiriac.
Arbitri: Alin Trocan și David Alberti

Grupa B

Știința Celei – Provincialii 5-1
Peppy Dolce Vita – ISU Gorj 1-3
Primăria Bîlteni – Știința Celei 2-6
Provincialii – Peppy Dolce Vita 4-7

Peppy Dolce Vita – ISU Gorj 1-3 (pauză: 0-1)
Goluri: Daniel Cojocaru (min. 37) / Ionuț Bică (min. 15), Dragoș Fugaru (min. 25) și Ionuț Bivolariu (min. 40)
Dolce: Mădălin Muraru și Cristian Vochițu (ambii portari) – Aurel Amzucu, Daniel Buleac, Claudiu Dumitru, Cosmin Gheorghiță, Constantin Lupu, Paul Druc, Daniel Cojocaru, Adrian Semen și Valentin Ciolacu.
Staff: Daniel Buleac
ISU: Dorin Hîrsu (portar) – Dragoș Iordache, Adrian Preda, Cristian Nanu, Ionuț Bivolariu, Flavius Murgu, Dragoș Fugaru, Ionuț Gîlcescu, Marius Negrea și Ionuț Bică.
Staff: Aurel Popescu și Cristian Nanu
Arbitri: Daniel Popescu și David AlbertiÎn competiția rezervată Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor, meciurile au fost la fel de spectaculoase. Star Team și Inspectoratul Școlar Gorj au fost cele mai prolifice echipe din grupa A, iar CS Dragon și Mălăele Team, din grupa B.

Rezultate Cupa Porcului Firme și Amatori, Faza Grupelor, Etapele 1 și 2:

Grupa A

FC Exclusive Car Wash – FC Primăria Albeni 4-4 (6-7) după lovituri 7 metri
Star Team – Ruditrans 5-3
Inspectoratul Școlar Gorj – FC Exclusive Car Wash 4-3
FC Primăria Albeni – Star Team 1-3

Grupa B

Succes Team – CS Dragon 3-7
Mălăele Team – Răzvy Team 2-1

În competiția dedicată Primăriilor din Gorj s-au jucat meciurile din sferturile de finală. Cel mai interesant meci a avut loc între liderul din campionat, Primăria Telești și Primăria Stănești. Telești s-a impus după executarea loviturilor de la 7 metri, scorul fiind 5-5 la finele timpului regulamentar.

Primăriile din Bălești, Țicleni și Motru au făcut, de asemenea, pasul spre faza semifinalelor, fază care va avea loc sâmbătă.

Rezultate, Sferturi de Finală, Cupa Porcului a Primăriilor din Gorj:

Primăria Roșia de Amaradia – Primăria Bălești 3-6
Primăria Stănești – Primăria Telești 5-5 (6-7) după lovituri 7 metri
Primăria Turburea – Primăria Țicleni 0-5
Primăria Negomir – Primăria Motru 6-12

Meciurile din cele 3 competiții vor continua în week-end-ul 15-16 decembrie. Fazele finale ale Cupei Porcului au loc pe 22 și 23 decembrie.

Distribuie articolul