Minifotbal: Rezultatele din Liga 1 și Liga 2 de la Dolce Vita

de LM 0


Dream Team rămâne pe primul loc în Campionatul de Minifotbal de la Dolce Vita. Campioana ultimelor sezoane s-a impus în etapa a 15-a, scor 11-2, cu Primăria Rovinari. Real Târgu-Jiu s-a impus și ea cu Primăria Bîlteni, în timp ce Minprest Rovinari a remizat cu Farmacia Victoria.

Jocurile etapei a 15-a din Liga 1 de la Dolce Vita nu au adus schimbări majore la vârful clasamentului. Liderul Dream Team se menține pe primul loc, grație victoriei clare de duminică, scor 11-2 cu Primăria Rovinari.

Real Târgu-Jiu este la un singur punct în spatele celor de Dream Team, după ce a învins cu scorul de 5-3 pe Primăria Bîlteni. Cel mai tare meci al etapei le-a opus pe Farmacia Victoria și Minprest Rovinari. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Farmacia Victoria – Minprest Rovinari 3-3

Goluri: Marian Jianu (min. 5 și 23) și Alexandru Bocșeru (min. 11) / Mădălin Murdărea (min. 2), Adrian Popescu (min. 8) și Romeo Rădoi (min. 28)
Farmacia: Remus Lilea (portar) – Marian Jianu, Cosmin Șoșoi, Cristian Stegaru, Dragoș Găvan, Horia Șitoianu, Petre Manea, Alex Bocșeru și Roberto Dumitru
Staff: Claudiu Jianu
Minprest: George Pungan, Valentin Crețan și Florin Oproiu (portari) – Florin Popete, Dan Nicolcea, Cristian Popescu, Romeo Rădoi, Dănuț Bălu, Adrian Popescu, Cătălin Răducan, Alin Rotaru, Răzvan Rotaru, Cristian Nicolăescu, Mădălin Murdărea și Octavian Pisc
Staff: Cristian Nicolăescu și Adrian Popescu
Arbitri: Daniel Popescu și Alexandru Cilică

Rezultate, Etapa 15, Liga 1 Dolce Vita

Primăria Bîlteni – Real Târgu-Jiu 3-5
Farmacia Victoria – Minprest Rovinari 3-3
Peppy Dolce Vita – Provincialii 2-3
ISU Gorj – Marigab Turceni 4-1
Dream Team – Primăria Rovinari 11-2

În Liga 2, ligă rezervată Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor din Gorj, au avut loc jocurile din etapa a 13-a, penultima a sezonului regular. În Seria 1 s-a încheiat lupta pentru locurile de Play-off. Liderul FC Primăria Albeni a bifat cea de-a 11-a victorie din tot atâtea meciuri, 7-3 cu Succes Team și i-a scos pe aceștia din calculele pentru Play-off.

Acolo vor merge FC Anna, învingătoare cu Grosbi Ursus în ultima etapă și Răzvy Team, echipă ce a stat duminică. Răzvy este la egalitate de puncte cu Succes, dar are avantajul rezultatelor directe cu aceasta, iar Succes și-a epuizat meciurile din acest sezon, 12 la număr. De pe locul 2, merge în Play-off Penitenciarul Târgu-Jiu, învingătoare cu Triton.

În Seria 2, a avut loc derby-ul primelor două clasate, aflate la egalitate de puncte înaintea jocului, Inspectoratul de Poliție Gorj și Lido Team. Meciul a fost la discreția celor de la IPJ care și-au asigurat un avantaj confortabil și s-au impus în final la 3 goluri diferență.

Inspectoratul de Poliție Gorj – Lido Team 7-4

Goluri: Nicolae Băloi (min. 2, 14 și 22), Narcis Cocheci (min. 19 și 28) și Daniel Toropu (min. 23 și 36) / Claudiu Dumitru (min. 20, 35 și 40) și Daniel Doicaru (min. 39)
IPJ: Cosmin Noană și Marius Dobre (portari) – Sorin Vîlceanu, Daniel Toropu, Daniel Doroghițoiu, Cătălin Șomănescu, Răzvan Becheru, Narcis Cocheci, Florin Dumitrache, Bogdan Segîrceanu și Nicolae Băloi
Staff: Răzvan Becheru
Lido: Alexandru Lăudat (portar) – Ion Arjoca, Marian Erburosu, Daniel Doicaru, Vicențiu Lăzăroiu, Bogdan Mihăilă, Claudiu Dumitru, Adrian Vîlcu, Andrei Enache și Robert Sakizlian
Staff: Adrian Vîlcu
Arbitri: David Alberti și Alin Trocan

În celelalte jocuri ale rundei a 13-a, Inspectoratul Școlar Gorj a remizat cu Star Team, scor 4-4, rezultat care, coroborat cu victoria extrem de importantă din restanța de vineri cu FC Exclusive Car Wash, scor 6-5, le asigură profesorilor gorjeni locul în Play-off.

Punctul obținut cu ISJ Gorj este foarte important și pentru Star Team care încearcă să prindă locul 4. Star Team este acum la egalitate de puncte cu echipa Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, care a câștigat duminică împotriva celor de la Carrefour Târgu-Jiu, iar avantajul rezultatelor directe este de partea celor de la Star.

În ultima rundă a sezonului regular, Star Team va juca împotriva celor de la Carrefour, iar IJJ Gorj se va duela cu FC Exclusive Car Wash.

Rezultate, Etapa 13, Liga 2 – Firme, Instituții și Amatori Gorj

Seria 1

Penitenciarul Târgu-Jiu – Triton 5-0
FC Anna – Grosbi Ursus 5-0
Succes Team – FC Primăria Albeni 3-7

Seria 2

Carrefour Târgu-Jiu – I.J.J. Gorj 3-6
I.S.J. Gorj – Star Team 4-4
I.P.J. Gorj – Lido Team 7-4

Restanță, Etapa 11: I.S.J. Gorj – FC Exclusive Car Wash 6-5

Distribuie articolul