MINIFOTBAL. Profi Târgu-Jiu și-a luat REVANȘA

de DR 0

Minifotbal spectacol în Complexul Dolce Vita! Etapa a 14-a din Campionatul Județean a adus două derby-uri la vârf de clasament. Profi Târgu-Jiu și Peppy Dolce Vita s-au impus în meciurile cu ISU Gorj, respectiv Farmacia Victoria.

Campionatul Județean de Minifotbal este în plină desfășurare. Returul a început de 3 etape și lupta pentru locurile de play-off este una foarte interesantă. Runda cu numărul 14 a adus și două dueluri la vârf. Profi Târgu-Jiu și-a luat revanșa pentru eșecul din tur cu ISU Gorj și s-a impus cu scorul de 1-0, același scor cu care ISU câștigase în tur. Singurul gol a fost marcat din lovitură de penalitate de la 9 metri de Cosmin Gavrilescu. Pe final de meci, ambele echipe au ratat câte o lovitură de la 9 metri, mai întâi ISU prin Dudău, apoi Profi prin Cosmin Ștefan.

Într-un alt derby, Peppy Dolce Vita și Farmacia Victoria au oferit un meci spectacol. Dolce Vita a deschis scorul prin Semen, Farmacia a preluat conducerea prin golurile marcate de Miroiu și Marian Jianu. Dolce Vita a egalat prin Avrămescu, dar Farmacia a preluat din nou conducerea prin același Miroiu. Dolce Vita nu s-a dat însă bătută și a mai marcat de două ori prin Oproiu și Oiță și s-a impus la limită cu scorul de 4-3.

Liderul Dream Team a avut parte de un meci extrem de dificil cu Minprest Rovinari dar a evitat surpriza câștigând cu 6-5. Real Târgu-Jiu a revenit pe loc de play-off după victoria clară cu Mica Frăție și profitând, totodată, de eșecul celor de la Karma cu Primăria Bîlteni. Cei din Bîlteni au bifat doar a doua victorie a sezonului și ambele sunt cu Karma. Provincialii își continuă parcursul ascendent, bifând victoria cu Primăria Rovinari iar lupta acum pentru ultimul loc care duce în play-off este una foarte interesantă.

Ca urmare a acestor rezultate, Dream Team are din nou 3 puncte avans la vârf față de ISU care e urmărită tot la 3 puncte de Peppy Dolce Vita. Profi a urcat pe locul 4 în fața celor de la Farmacia Victoria.

Rezultate, etapa 14, sâmbătă, 10.02.2018:

Profi Târgu-Jiu                                 1          –           0         ISU Gorj

Provincialii                                        3          –           1          Primăria Rovinari

Real Târgu-Jiu                                 7          –           2          Mica Frăție

Karma Târgu-Jiu                             3          –           7          Primăria Bîlteni

Minprest Rovinari                           5          –            6          Dream Team Târgu-Jiu

Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu           4          –           3          Farmacia Victoria

În Campionatul Primăriilor din Gorj, liderul din Târgu-Cărbunești a câștigat un meci foarte important cu Turburea, scor 5-3 și s-a distanțat la vârf. Dar asta doar datorită faptului că echipa din Fărcășești nu a disputat meciul cu Turceni, acesta fiind amânat. Echipa din Motru a profitat de eșecul celor de la Turburea și grație unei victorii la limită cu Albeni a urcat pe locul 3 în clasament. Telești și Turceni încheie lista echipelor aflate acum pe loc de play-off. De remarcat și prima victorie pe teren a celor de la Câlnic care s-au impus împotriva echipei din Drăguțești.

Rezultate, etapa 14, sâmbătă, 10.02.2018:

Primăria Bumbești-Jiu        0          –           3          Primăria Telești

Primăria Drăguțești             4          –           7          Primăria Cîlnic

Primăria Stănești                 2          –           8          Primăria Bălănești

Primăria Turburea               3          –           5          Primăria Târgu-Cărbunești

Primăria Motru                     5          –           4          Primăria Albeni

Primăria Turceni                  X          –           X          Primăria Fărcășești (AMÂNAT)

Campionatul Firmelor și Instituțiilor din Gorj se apropie de finalul sezonului regular. În penultima etapă, programată, duminică, au avut loc meciuri foarte „încinse”, lupta pentru ultimul loc de play-off fiind foarte interesantă. Succes Nic Com s-a mobilizat după eșecul cu Macofil, din etapa precedentă și a câștigat într-o manieră impresionantă în fața Carrefour Târgu-Jiu. La fel de impresionantă și neașteptată a fost și victoria celor de la Acvila cu Penitenciarul Târgu-Jiu. Aceasta din urmă a primit întăriri pentru restanța cu FC Anna, disputată pe ultima poziție a zilei și a câștigat contra principalei contracandidate la titlu, IJJ Gorj. Eșecul cu Acvila le-a compromis însă total șansele la play-off celor de la Penitenciarul care au pornit competiția în retur de la zero puncte, în locul echipei România Hidro Service. Jandarmii au făcut scor cu Marckon, în timp ce FC Anna a trecut fără emoții de Macofil în celelalte jocuri ale rundei cu numărul 13.

Rezultate, etapa 13, duminică, 11.02.2018:

MARCKON                                                    0          –           16          I.J.J. GORJ

SUCCES NIC COM                                        8          –           2          CARREFOUR TÂRGU-JIU

FC ANNA                                                        8          –           3          MACOFIL

PENITENCIARUL TÂRGU-JIU                 0          –           8          ACVILA

Restanță, etapa 10: 

PENITENCIARUL TÂRGU-JIU                   7          –           5          FC ANNA

Distribuie articolul