Minifotbal: Începe noul sezon în Complexul Dolce Vita. Primele jocuri, programate sâmbătă

de LM 0


Noul sezon de minifotbal în Complexul Dolce Vita debutează în acest week-end. Prima competiție la start este, la fel ca în ultimele două sezoane, Cupa „Împreună suntem minifotbal”. 13 echipe se vor lupta timp de 3 week-end-uri pentru trofeu.

Cupa „Împreună suntem minifotbal”, ediția a treia, adună la start 13 echipe, formate din jucători amatori de sportul pe teren sintetic. Deținătoarea trofeului, Star Team, echipa lui Dumitru Vasilescu, a fost repartizată în grupa A, singura grupă cu 5 echipe.

Argintul de anul trecut, Pokemonii Magici, e cap de afiș în grupa B, în timp ce ACS Victoria Tg-Jiu (fosta FC Exclusive Car Wash), deschide grupa C.

Apar și echipe noi la debutul sezonului de minifotbal 2019-2020: SEBN Tg-Jiu, Digi Team, Pro Team Tg-Jiu, Viitorul Tg-Jiu sau FC Friends Team.

Grupe, Cupa „Împreună suntem minifotbal”, ediția 3

Grupa A: Star Team, Viitorul Tg-Jiu, SEBN Tg-Jiu, Digi Team și FC Motru
Grupa B: Pokemonii Magici, Succes Team, FC Friends Team și Pro Team Tg-Jiu
Grupa C: ACS Victoria Tg-Jiu, Răzvy Team, Karma Tg-Jiu și CS Dragon

În acest week-end, 31 august – 1 septembrie, vor avea loc primele două etape din faza grupelor, respectiv trei etape din grupa A. Sâmbătă se va juca între orele 15:00 și 22:00 iar duminică între 14:00 și 19:00.

Competiția se va desfășura timp de 3 week-end-uri în Complexul Dolce Vita, primele clasate și cei mai buni jucători urmând să fie premiați.

După încheierea competiției, programată pentru 15 septembrie, vor începe cele 3 ligi majore de minifotbal: Liga 1 Dolce Vita, Liga 2 Dolce Vita și Liga Primăriilor din Gorj.

La finalul sezonului, cele mai bune echipe se vor califica la competițiile regionale și naționale organizate de Federația de Minifotbal din România. Anul acesta, o echipă din Gorj, Peppy Dolce Vita Old Boys, a câștigat Campionatul Național de Old Boys de la Severin și s-a calificat la EMF Masters Cup, la Rimini în Italia. Competiția europeană va avea loc săptămâna viitoare, între 5 și 8 septembrie.

Distribuie articolul