Minifotbal: Finală între polițiști și profesorii de sport la Cupa Firmelor și Instituțiilor

de LM 0


Duminică, în Complexul Dolce Vita, s-au jucat meciurile din sferturile de finală și semifinalele Cupei aferente Ligii a doua. În faza sferturilor, singura surpriză a constituit-o eliminarea echipei Penitenciarul Târgu-Jiu, în rest favoritele reușind să acceadă în semifinale.

Rezultate, Sferturi de Finală, Cupa Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor din Gorj

Penitenciarul Târgu-Jiu – FC Exclusive Car Wash 1-3
Inspectoratul de Poliție Județean Gorj – Succes Team 8-2
Inspectoratul Școlar Județean Gorj – Star Team 3-1
Lido Team – Răzvy Team 2-1

Primul duel din semifinale a fost unul foarte interesant. Echipa IPJ Gorj a condus cu 2-0 și 3-1 dar FC Exclusive Car Wash a revenit și a egalat la 3, cu un minut înainte de final. S-a ajuns la executarea loviturilor de la 7 metri, acolo unde IPJ s-a impus.

FC Exclusive Car Wash – Inspectoratul de Poliție Județean Gorj 3-3 (3-5)
Goluri: Laurențiu Roibu (min. 14), Luis Ciobotaru (min. 26) și Albert Bilan (min. 39) / Nicolae Băloi (min. 3), Daniel Toropu (min. 13) și Cătălin Șomănescu (min. 22)
Exclusive: Cristian Goșa (portar) – Laurențiu Roibu, Ciprian Dudău, Constantin Ene, Luis Ciobotaru, Albert Bilan, Bogdan Horhoianu, Alexandru Mainerici și Dragoș Găvan.
Staff: Bogdan Horhoianu
IPJ Gorj: Cosmin Noană și Marius Dobre (ambii portari) – Cătălin Șomănescu, Bogdan Segîrceanu, Daniel Toropu, Narcis Cocheci, Răzvan Becheru, Nicolae Băloi, Emilian Moraru, Mihai Drăghici și Daniel Doroghițoiu.
Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru

Semifinala a doua nu a fost la fel de echilibrată. Echipa Inspectoratului Școlar Județean Gorj s-a impus clar în fața celor de la Lido Team și și-a asigurat biletul pentru finala de sâmbătă.


Inspectoratul Școlar Județean Gorj – Lido Team 6-2

Goluri: Cristian Priescu (min. 6, 10 și 24), Marius Gogelescu (min. 20), Ionuț Adam (min. 36) și Mario Găman (min. 39) / Marian Erburosu (min. 5) și Ion Arjoca (min. 38)
ISJ: Dorin Hîrsu (portar) – Cătălin Bucă, Dragoș Fugaru, Mario Găman, Marius Gogelescu, Ionuț Adam, Sorin Răduțoiu, Bogdan Dolcescu și Cristian Priescu.
Staff: Valentin Tîlvescu și Bogdan Chiriac
Lido: Alexandru Lăudat (portar) – Alin Zăvoi, Robert Sakizlian, Daniel Doicaru, Marian Erburosu, Andrei Enache, Claudiu Dumitru, Marius Bălă, Vicențiu Lăzăroiu, Ion Arjoca și Adrian Vîlcu.
Staff: Adrian Vîlcu
Arbitri: Daniel Popescu și Alin Trocan

Finala competiției se joacă, sâmbătă, de la ora 16:00, între IPJ Gorj și ISJ Gorj.

În Liga 1 Dolce Vita, Real Târgu-Jiu se menține pe primul loc, grație victoriei din derby-ul cu Farmacia Victoria. Dream Team este în continuare la 2 puncte de Real după ce a învins, duminică, pe Primăria Bîlteni.

Au fost victorii în etapa 12 și pentru celelalte echipe de play-off, Minprest Rovinari, Farmacia Victoria (în restanța cu ISU Gorj), Peppy Dolce Vita și Marigab Turceni. Distanța între locul 6, ultimul de play-off, ocupat de Peppy Dolce Vita, și locul 7, ocupat de Primăria Bîlteni, este acum de 5 puncte.

Rezultate, Etapa 12, Liga 1 Dolce Vita:

Restanță, etapa 11: Farmacia Victoria – ISU Gorj 4-3

Real Târgu-Jiu – Farmacia Victoria 2-1
Marigab Turceni – Provincialii 7-2
Primăria Rovinari – Minprest Rovinari 1-2
ISU Gorj – Peppy Dolce Vita 3-4
Primăria Bîlteni – Dream Team 4-7

În Cupa Primăriilor din Gorj au avut loc ultimele jocuri din faza grupelor. Primăria Bălești a câștigat grupa A după victoria din derby-ul cu Primăria Telești, în timp ce Primăria Motru s-a impus în grupa B, urmată de Primăria Negomir.

În semifinale se va reedita duelul din ultimele două finale, cea a Cupei Primăriilor din Gorj, ediția a doua, și cea a Cupei Porcului a Primăriilor din Gorj, între Motru și Telești.

Program, Semifinale, Cupa Primăriilor din Gorj, sâmbătă:

Ora 12:00 Primăria Bălești – Primăria Negomir
Ora 15:00 Primăria Motru – Primăria Telești

Distribuie articolul