Minifotbal: FC Primăria Albeni și IPJ Gorj, cele mai bune în sezonul regular la Liga 2 Dolce Vita

de LM 0


S-a încheiat sezonul regular la minifotbal în Liga 2, ligă rezervată echipelor formate din angajați la firme, instituții sau jucători amatori. FC Primăria Albeni va pleca de pe primul loc în faza de Play-off, acumulând maxim de puncte în sezonul regular. Lupta pentru titlul de campioană se anunță foarte interesantă.

FC Primăria Albeni, echipă formată din jucători amatori de minifotbal, a dominat complet seria 1 a ligii a doua în sezonul regular. Băieții din Albeni au câștigat toate cele 12 jocuri și au terminat cu maxim de puncte. Aceste puncte se vor înjumătăți pentru faza de Play-off dar celor din Albeni le rămâne un avans de 5 puncte față de locul 2.

În ultima etapă din sezonul regular, Albeni a trecut de Triton, Penitenciarul Târgu Jiu a remizat cu Grosbi Ursus iar FC Anna a pierdut duelul cu Răzvy Team. Albeni, Penitenciarul, Anna și Răzvy fac pasul spre Play-off, în timp ce Succes Team și Grosbi merg în Play-out.

Rezultate, Etapa 14, Liga 2, Seria 1:

FC Primăria Albeni – Triton 5-0
Penitenciarul Târgu Jiu – Grosbi Ursus 5-5
FC Anna – Răzvy Team 2-4

În Seria a doua, lupta pentru locul 1 la finele sezonului regular a fost una mult mai echilibrată. Inspectoratul de Poliție Județean Gorj și Lido Team au acumulat cele mai multe puncte, 26, polițiștii încheiind pe primul loc grație rezultatelor directe cu Lido.
În etapa de duminică, Lido a bifat 3 puncte în super-duelul cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

Lido Team – Inspectoratul Școlar Gorj 5-3

Goluri: Claudiu Dumitru (min. 15 și 22) și Marian Erburosu (min. 17, 25 și 38) / Marius Gogelescu (min. 16, 19 și 38)
Lido: Alexandru Lăudat (portar) – Marian Erburosu, Daniel Doicaru, Claudiu Dumitru, Alin Zăvoi, Adrian Vîlcu, Bogdan Mihăilă și Ion Arjoca.
Staff: Adrian Vîlcu
ISJ: Dorin Hîrsu (portar) – Bogdan Chiriac, Marius Gogelescu, Mihai Maricoiu, Ionuț Adam, Mario Găman, Dragoș Fugaru, Cătălin Bucă și Sorin Răduțoiu.
Staff: Valentin Tîlvescu

Atât Lido Team cât și Inspectoratul Școlar merg în faza de Play-off, alături de Inspectoratul de Poliție Gorj și Star Team.

Inspectoratul de Jandarmi Gorj, FC Exclusive Car Wash și Carrefour Târgu Jiu vor participa în faza de Play-out.

Rezultate, Etapa 14, Liga 2, Seria 2:

Lido Team – ISJ Gorj 5-3
Star Team – Carrefour Târgu Jiu 7-3
IJJ Gorj – FC Exclusive Car Wash 6-8

În Liga 1 Dolce Vita au avut loc jocurile etapei a 16-a. Lider rămâne Dream Team, campioana ultimelor sezoane, care s-a impus fără emoții împotriva ultimei clasate, Provincialii, scor 8-0.

Real Târgu Jiu este la un punct în spatele celor de la Dream Team, după victoria cu ISU Gorj, scor 4-2. Podiumul este completat de Minprest Rovinari, care a făcut o adevărată demonstrație de forță în partida cu Peppy Dolce Vita, câștigată cu scorul incredibil de 7-1!
Farmacia Victoria a bifat o victorie foarte importantă cu Marigab Turceni, în timp ce Primăria Bîlteni nu a putut profita de eșecul celor de la Marigab, pierzând în fața Primăriei Rovinari.

Cu 2 etape înaintea finalului de sezon regular, se joacă ultimul loc care duce în Play-off, locul 6. Marigab Turceni are în continuare un avans de 2 puncte în fața celor de la Primăria Bîlteni.

Marigab Turceni – Farmacia Victoria 1-4

Goluri: Cornel Sanda (min. 21) / Cristian Stegaru (min. 20), Marian Jianu (min. 22 și 32) și Dragoș Găvan (min. 38)
Marigab: Alexandru Homeucă (portar) – Cornel Sanda, Bogdan Dolcescu, Alin Biosan, Constantin Bătrânca, Giani Stoichițoiu, Ștefan Dorobanțu și Vlad Gîlceavă
Staff: Cornel Sanda și Bogdan Dolcescu
Farmacia: Remus Lilea și Constantin Bistreanu (portari) – Marian Jianu, Dragoș Găvan, Cătălin Șomănescu, Alexandru Bocșeru, Cristian Stegaru, Horia Șitoianu, Petre Manea și Cătălin Ecovescu
Staff: Marian Jianu

Rezultate, Etapa 16, Liga 1 Dolce Vita:

Minprest Rovinari – Peppy Dolce Vita 7-1
Marigab Turceni – Farmacia Victoria 1-4
Provincialii – Dream Team 0-8
Primăria Rovinari – Primăria Bîlteni 3-1
Real Târgu Jiu – ISU Gorj 4-2

În Liga Primăriilor din Gorj, etapa a zecea a adus două dueluri foarte interesante, între echipele care ocupau locuri de Play-off înaintea rundei.

Favoritele la titlu, Primăria Motru și Primăria Telești, și-au respectat blazonul și au învins în fața celor de la Turburea, respectiv Țicleni.

În celelalte două jocuri ale rundei, Primăria Stănești a remizat cu Primăria Bălești, în timp ce Primăria Negomir a învins la „masa verde” Primăria Roșia de Amaradia.

Rezultate, Etapa 10, Liga Primăriilor din Gorj:

Primăria Negomir – Primăria Roșia de Amaradia 5-0
Primăria Motru – Primăria Turburea 4-1
Primăria Telești – Primăria Țicleni 4-1
Primăria Stănești – Primăria Bălești 3-3

Distribuie articolul