Minifotbal: Dream Team, lider la final de an. Urmeaza Cupa Porcului

de LM 0


Dream Team și Peppy Dolce Vita au remizat în ultimul derby al anului din Campionatul de Minifotbal Dolce Vita. Până la Crăciun vor avea loc jocurile Cupei „Porcului”, ediția a noua.

De Ziua Națională a României, Dream Team, campioana în exercițiu și Peppy Dolce Vita, vicecampioana din 2016 și 2017, s-au întâlnit în cel mai interesant joc al primei etape a returului sezonului regular. Meciul a fost unul tacticizat, ambele echipe fiind preocupate în primul rând să nu primească gol. Dream Team a dat lovitura în minutul 27 prin Alexandru Ștefan, după o fază fixă, însă bucuria campionilor a fost curmată la chiar ultima fază a jocului de reușita lui Claudiu Dumitru.

Remiza îi ajută pe cei de la Dream Team să încheie anul calendaristic pe primul loc, cu 20 de puncte din 10 meciuri, profitând și de faptul că Real Târgu-Jiu și Minprest Rovinari, ambele cu 19 puncte, au avut jocurile amânate.

Dream Team – Peppy Dolce Vita 1-1 (pauză: 0-0)
Goluri: Alexandru Ștefan (min. 28) / Claudiu Dumitru (min. 40)
Dream: Dragoș Milici (portar) – Ion Al-Ioani, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Radu Dăianu, Mario Găman, Mihai Șchiopu, Alin Țilivea și Ion Cănăvoiu.
Delegat: Bogdan Chiriac
Dolce Vita: Cristian Vochițu (portar) – Daniel Bălașa, Claudiu Dumitru, Alexandru Avrămescu, Cosmin Gheorghiță, Aurel Amzucu, Constantin Lupu, Adrian Semen, Andrei Meliță, Gabriel Oiță și Andrei Mihăilescu.
Delegat: Daniel Buleac
Arbitri: Narcis Banciulea și David Alberti

Tot sâmbătă, în etapa 10, Marigab Turceni a învins clar Primăria Rovinari cu 5-2 și a egalat la puncte Peppy Dolce Vita în clasament.

Farmacia Victoria și Primăria Bîlteni au produs cel mai spectaculos meci al rundei. Farmacia a condus în permanență, 2-0, 3-1, 4-2 sau 5-3, dar cei de la Bîlteni au luptat și au reușit să obțină un punct, scor final 5-5.

În Liga 2 au avut loc de asemenea jocurile din etapa a zecea. În Seria 2, Lido Team, liderul la zi, a trecut fără emoții de echipa Inspectoratului de Jandarmi Gorj, scor 9-3. La diferență mare s-a încheiat și jocul dintre Inspectoratul Școlar Gorj și Carrefour Târgu-Jiu, profesorii gorjeni reușind să se impună cu scorul de 13-7.

Meciul dintre Inspectoratul de Poliție Gorj și FC Exclusive Car Wash a fost amânat.

În Seria 1, liderul FC Primăria Albeni își continuă marșul triumfal. Vineri a învins Răzvy Team într-un meci din etapa 9 iar duminică a trecut la pas de FC Anna în derby-ul rundei. Băieții de la Albeni au acum 27 de puncte din tot atâtea posibile și vor porni, cel mai probabil, de pe primul loc în faza de Play-off.

Răzvy Team, cu un lot mult îmbunătățit față de turul sezonului regular, a trecut duminică de Succes Team și s-a apropiat la un singur punct de locul 4, ultimul care asigură calificarea în Play-off, ocupat momentan de FC Anna.

Grosbi Ursus a bifat prima victorie a sezonului în duelul cu Triton, scor final 7-2.

Rezultate, Etapa 10, Liga 2 – Firme, Instituții și Amatori:

Seria 1

FC Anna – FC Primăria Albeni 2-7

Răzvy Team – Succes Team 5-2

Grosbi Ursus – Triton 7-2

Seria 2

IJJ Gorj – Lido Team 3-9

Carrefour – ISJ Gorj 7-13

Exclusive – IPJ Gorj (Amânat)

Echipele din Liga 1 Dolce Vita, Liga 2, precum și cele din Campionatul Primăriilor se pregătesc acum de jocurile din tradiționala competiție de iarnă, Cupa „Porcului”. Competiția, împărțită pe 3 paliere în acest an, va demara sâmbătă și se va încheia pe 23 decembrie.

Campionatele regulare de la Dolce Vita se vor relua la finele lunii ianuarie, în prima parte a lunii urmând să aibă loc jocuri de tip cupă.

Distribuie articolul