Minifotbal: Distincție primită de ACS Minifotbal Gorj

de LM 0


Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, organizatoarea competițiilor oficiale de minifotbal din Complexul Dolce Vita, a primit „Certificatul de membru afiliat” din partea Federației de Minifotbal din România, în cadrul Adunării Generale de la Florești, județul Cluj.

ACS Minifotbal Gorj a fost reprezentată la Adunarea Generală a Federației de Minifotbal din România, de la Florești, de către președintele Cosmin Iosu și directorul de competiții David Constantinescu. Cei doi, alături de alți 30 de reprezentanți ai campionatelor locale din țară, s-au întâlnit cu membrii conducerii Federației pentru a afla ultimele noutăți și planuri pentru anul în curs.

Prin intermediul vocii președintelui FMR, Ioan Onicaș și a secretarului general, Attila Takacs, reprezentanții locali au fost informați în privința locațiilor competițiilor regionale și naționale pentru 2019. Campionatul Regional Sud-Vest, competiție la care echipa Dream Team a înregistrat cel mai bun rezultat din istoria Gorjului, anul trecut la Craiova, locul 2, va fi organizat în acest an între 7 și 9 iunie la Sibiu. Campionatul Dolce Vita va fi reprezentat, ca în fiecare an, de cele mai bune 2 echipe din Liga 1 la această competiție.

Cupa României va avea loc la Bacău între 28 și 30 iunie, Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor la Piatra Neamț între 14 și 16 iunie, în timp ce Campionatul Național, cea mai importantă competiție de minifotbal a anului, la care Dream Team a ocupat locul 4 în 2017, are loc între 5 și 7 iulie la Oradea sau Florești.

În cadrul întâlnirii de la Florești, ACS Minifotbal Gorj a primit și „Certificatul de Membru Afiliat” la FMR din partea lui Ioan Onicaș. Astfel se obține recunoașterea pentru singura entitate în măsură să organizeze competiții oficiale în județul Gorj sub egida Federației.
Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a fost înființată în urmă cu 2 ani și organizează momentan 3 campionate majore în Complexul Dolce Vita: Liga 1 – Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, Liga 2 – Campionatul Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor din Gorj și Campionatul Primăriilor din Gorj. De asemenea, an de an, se organizează diverse competiții tip cupă, cum ar fi: Cupa Porcului, Cupa „Împreună suntem minifotbal”, Cupa Old Boys, Cupa României Dolce Vita, Cupa Liceelor Carrefour Târgu Jiu precum și multe altele.

Distribuie articolul