Milionarii Europei au venit la vânătoarea de la Balc a lui Ion Țiriac

de LM 0


Și anul acesta, Ion Țiriac a organizat o vânătoare de mistreți la Balc, tradiție pe care o are din anul 2005. Conform presei locale, anul acesta, Ion Țiriac a făcut totul atipic și a încercat să țină totul cât mai discret. În aeroportul din Oradea au aterizat mai multe aeronave de unde au coborât unii dintre cele mai influente și înstărite persoane din Europa.

Conform Adevărul, de joi, 18 ianuarie și până duminică, 21 ianuarie, va avea loc, chiar pe proprietatea afaceristului de 150 de hectare, unul dintre cele mai controversate evenimente ale anului, vânătoarea de mistreți de la Balc, organizată de cel mai bogat om din România, Ion Țiriac.

Printre milionarii Europei care au ajuns în Oradea și care vor participa la vânătoare, se numără: George Marsan, primarul din Monaco, Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului auto german Porsche, Klaus Mangold, preşedintele Daimler Chrysler, José Merino Jiménez, bancher spaniol şi Volker Schmidt, unul dintre cei mai mari vânzători de publicitate sportivă din Europa.

La sosirea pe aeroportul din Oradea, Ion Ţiriac a spus câteva cuvinte presei: „Să fim sănătoşi, e o zi ca toate celelalte şi vă mulţumesc că aţi venit”, înainte de a pleca alături de invitaţii săi.

În seara zilei de 17 ianuarie, va avea loc o cină tradițională, unde toți invitații vor servi țuică, cânăciori, sarmale, tobă, jumări și șorici. Este o tradiție pentru Ion Țiriac să își răsfețe invitații cu muzică românească, iar anii trecuți, au interpretat artiști precum Gheorghe Zamfir, lăutarii Gina Lincan şi Petrică Andrei, acordeonistul Marian Mexicanu, ţambalistul Luis Iordache, dar şi artiști de muzică pop precum Andreea Bănică, Corina sau Ana Maria Ferencz.

Sâmbătă va începe goana după mistreți, iar gonacii vor porni la vânătoare, înaintea tuturor, aceștia au fost plătiți anul trecut cu câte 50 lei. Pe la prânz, aceștia vor lua o pauză pentru a mânca, iar în jurul orei 17, vor porni din nou în căutarea mistreților. La finalul zilei, vor avea parte de o petrecere, iar duminică vor relua vânătoarea. (click.ro)

Distribuie articolul