Mihai Weber, nemulțumit după ce acționarii CEO au înlocuit cinci din cei șapte membri în Consiliul de Supraveghere

de LM 0


Mihai Weber, nemulțumit după ce, luni, acționarii Complexului Energetic Oltenia au înlocuit cinci din cei șapte membri în Consiliul de Supraveghere.

Florin Marin, Robert Ghelasi, Valentin Cudric, Dan Codescu și Cornel Bobâlcă și-au pierdut mandatele de supraveghetori. În locul acestora au fost promovați Carmen Gabriela Popa, Gheorghe Știrbu, Cristian Eugen Radu, Marius Mănescu, fostul șef al Oficiului de Cadastru Gorj și Marius Dumitrașcu, vicepreședinte ALDE Târgu-Jiu, secretar de stat în Ministerul Energiei. Liderul PSD Gorj este sceptic în ceea ce privește competența noilor supraveghetori ai CEO.

Mihai Weber este nemulțumit că secretarului de stat Doru Vișan i-au fost retrase atribuțiile legate de Complexul Energetic Oltenia.

Mihai Weber a anunțat, la un post local de televiziune, că după schimbările din Consiliul de Supraveghere a stabilit o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă și ministrul Energiei, Anton Anton. Printre altele, liderul PSD Gorj vrea să le ceară să-l promoveze pe Doru Vișan în CS-ul Complexului Oltenia.

„Nu putem sta pasivi și să vedem că această companie se îndreaptă spre eșec, în situația de a nu-și mai putea continua activitatea”, zice Weber.

După schimbarea membrilor CS au apărut speculații că ar urma și demiterea Directoratului și a managerului CEO, Sorin Boza. Mihai Weber afirmă că dacă s-a ajuns aici, este pentru că unii au anumite polițe de plătit.

“Mi se pare că lucrurile au degenerat. Trebuie să stopăm astfel de devieri de la comportament”, ne-a mai spus deputatul PSD.

Distribuie articolul