Mihai Răduţ: „Mi-e scârbă de situaţia de la Pandurii”

de LM 0

Fostul pandur Mihai Răduţ a pus tunurile pe clubul gorjean. Fotbalistul joacă în acest moment în Polonia, la Lech Poznan, însă continuă să-şi amintească de perioada în care a evoluat pentru târgujieni. „Este inadmisibil ce s-a întâmplat acolo, nu am văzut un leu din decembrie 2015 de la ei. Am câştigat toate procesele, cum era logic”, a declarat pentru Pro Sport, Mihai Răduţ.

 

Atac la Răducan

Tot Mihai Răduţ îl înţeapă serios pe fostul şef al pandurilor, Narcis Răducan, cel care i-a dus cu vorba pe jucători. „E imposibil ca jucătorii să nu fie plătiţi şase luni într-un an în care au intrat 4 milioane şi ceva de euro în club, în timp ce preşedintele de atunci a încasat 100.000 de euro într-o lună. E incredibil! Plus ceilalţi care şi-au luat bani pe lângă echipă, pentru ce? Nu înţeleg de ce nu-i anchetează nimeni pe oamenii aştia. În fine, pot sa zic decât că mi-e scârbă de ce s-a întâmplat la Pandurii şi în România, cum sunt trataţi jucătorii, fără respect şi fără drepturi”, a tunat Mihai Răduţ.

 

Dat în judecată de Pandurii

Răduţ spune că şi după ce a plecat a vrut să ajute clubul, dar acum se vede pus într-o situaţie incredibilă. „În toamnă, după ce fostul preşedinte a plecat (n.r. – Narcis Răducan), cu buzunarele încărcate, probabil, m-a sunat domnul Condescu să-i amân până în ianuarie pentru că, dacă nu făceam asta, Pandurii erau suspendaţi, li se interzicea dreptul la transferuri timp de doi ani, deci am fost de acord. Am semnat o cesiune pe toată suma, să-mi iau banii din drepturile TV. Nu era de ajuns că i-am ajutat ca jucător şi ei nu mi-au plătit salariul, munca pe care am făcut-o pentru ei, am terminat pe podium şi am fost un jucător important. I-am ajutat şi cu suspendarea asta şi interzicerea transferurilor… Dacă nu mă înşel, nici în insolvenţă nu puteau intra dacă nu semnam eu acele documente, dar astăzi suntem în aceeaşi situaţie, zero lei eu. Unde mai pui că mă dau în judecată tot ei pe mine, pe motiv că încerc să fac fraudă sau ceva de genul, că sunt printre primii la masa credală. E ceva incredibil ceea ce se întâmplă acum cu ţara, cu guvernanţii şi oamenii politici. Aşa a fost şi la Pandurii, tot oamenii din PSD care au condus echipa şi oraşul au dus Pandurii în situaţia asta”, a mai declarat Mihai Răduţ.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul