Mihai Paraschiv, pe cale să preia șefia societății Transloc

de LM 0

Mihai Paraschiv, pe cale să preia șefia societății Transloc.

Consilierul municipal PNL a fost declarat, marți, admis la proba interviu. Procedura de slecție a fost reluată, în urma deciziei instanței. După ce va semna contractul de mandat, principala preocupare a lui Paraschiv vor fi călătorii, deci înnoirea parcului auto. Își dorește ca, până la sfârșitul anului, să cumpere ori să închirieze noi autobuze.

Paraschiv își dorește să lege o colaborare cu localitățile Drăguțești și Rovinari, care, recent, au accesat fonduri europene pentru autobuze electrice.  Fostul manager Transloc, Vasile Căilean, va rămâne în cadrul unității.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, spune că are așteptări mari de la noul manager Transloc. În același în timp, are încredere că Mihai Paraschiv, care și-a dovedit capacitatea în mediul de afaceri, poate să pună societatea pe drumul cel bun.

Consilierul local ALDE, Eduard Lădaru, cel care a blocat, în luna septembrie, desfășurarea procedurii de selecție de la Transloc, invocând diverse nereguli, crede că judecătorul care a decis, acum, reluarea procedurii, a greșit, așa că anunță că ia în calcul sesizarea Inspecției Judiciare.    

Distribuie articolul