Mihai Gherghe: „Vom propune scoaterea la licitație a DENUMIRII bazei sportive formate din Municipal și Sala Sporturilor”

de LM 0

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Municipalul și Sala Sporturilor din Târgu Jiu ar putea ajunge în subordinea noului CSM, a anunțat, la Interviurile Infinit FM, consilierul local Mihai Gherghe.
„În primă fază, întregul complex sportiv va fi preluat de Direcția de Patrimoniu, apoi cel mai corect ar fi să fie predat Clubului Sportiv Municipal”, a declarat social-democratul. Gherghe a comentat că i se pare firesc ca spațiile comerciale de la noua arenă să aducă beneficii Primăriei Târgu Jiu.

„Consiliul Local trebuie să se ocupe de acest complex sportiv și cel mai corect ar fi ca CSM-ul înființat de Primărie să preia totul. De ce să nu vină toate spațiile în beneficiul Primăriei Târgu Jiu ? Până la începerea activităților sportive este clar că trebuie preluat de Direcția de Patrimoniu. Dacă rămâne Pandurii, vom vedea…Să vedem situația juridică de acolo, dacă intră în faliment”, spus Gherghe.

Aleșii PSD-ALDE-PSRo din Consiliul Local Târgu Jiu vor mai veni cu o propunere, în perioada următoare: aceea de a fi scoasă la licitație denumirea complexului sportiv format din stadion și sala sporturilor, așa cum s-a întâmplat la Cluj Napoca. În orașul lui Emil Boc, Sala Polivalentă se va numi BT Arena timp de cinci ani, Banca Transilvania urmând să plătească, în această perioadă, 600.000 euro.

Distribuie articolul