Mihai Cernica spune: „Nu pentru bani am stat la Minerul Motru”

de LM 0

sport-4

Echipa de fotbal de seniori de la Minerul Motru a dispărut. Este aceeaşi problemă pe care a avut-o şi CS Energia, datoriile şi lipsa lichidităţilor după sistarea finanţării de către CEO au dus la moartea unei echipe emblematice pentru Gorj.

 

S-au retras temporar

Activitatea la CS Minerul Motru continuă cu secţii de lupte şi box dar şi cu existenţa a două grupe de fotbal de juniori. Totul la un consum cât mai mic. „Sunt în continuare la club. Mai mult onorific. Vedem Primăria în ce condiţii poate ajuta clubul în continuare. Am înţeles că atât se poate la ora aceasta, măcar să merite sacrificiul acesta cu dispariţia echipei de seniori şi să plătim din datorii. Vedem la anul ce va fi”, spune şeful clubului din Motru, Mihai Cernica.

Acesta este plătit cu suma de 500 lei pe lună. „Este simbolică remuneraţia. Nu banii contează la Minerul Motru, nu banii ne-au făcut să stăm la echipă. Nu este o sumă la care să te expui la echipă, dar suntem legaţi de acest club sufleteşte. Nu am luat banii aceştia de nouă luni de zile. Dar repet, nu pentru bani stăm în continuare. Poate la anul o să fie un an mai bun. Să treacă Primăria cu bine peste problemele cu care se confruntă şi în vara viitoare vedem ce se va mai face. Acum vom încerca să achităm din datorii pentru a încerca să o luăm de la zero”, a mai declarat Mihai Cernica.

C.B.

Distribuie articolul