Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, trei ani de dragoste: ”Nu pot să mă gândesc la o singură zi în care nu m-am bucurat”

de LM 0


Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au sărbătorit azi trei ani de când formează un cuplu. Şi n-au sărbătorit oricum, ci prin declaraţii de dragoste siropoase, în public.

Cei doi se iubesc foarte mult și sunt mai tot timpul împreună. Astăzi, Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner împlinesc trei ani de relație.
”Călătoria are trei ani acum. Momentul vieții mele. Aniversare fericită”, este mesajul Mihaelei Rădulescu.

Dacă mesajul divei de la Monaco a fost mai scurt, Felix a transmis un mesaj mult mai siropos.

„La mulți ani, iubirea mea! Ultimii trei ani au fost cei mai buni. Plini de entuziasm, iubire și călătorii grozave. Nu pot să mă gândesc la o singură zi în care nu m-am bucurat de prezența ta. Te iubesc!”, este mesajul transmis de Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969, în Piatra Neamț. Ea este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune. Vedeta a fost căsătorită de două ori: Elan Schwartzenberg (2004–2008), Ștefan Bănică (1997–1999). Din primul mariaj are un băiat, pe Ayan Schwartzenberg. În prezent, diva de la Monaco se iubeşte cu Felix Baumgartner. (libertatea.ro)

Distribuie articolul