Mici semne pozitive la Pandurii

de LM 0

sport-1

  • Se dau primele pentru remiza cu Timişoara şi se reface terenul sintetic pentru juniori

 

Într-un ocean de nemulţumiri apar şi primele semnale pozitive, mici, dar dătătoare de speranţă în ceea ce priveşte viitorul pandurilor. Astfel, cei care au evoluat în meciul cu Poli Timişoara vor încasa astăzi, cel târziu mâine, prima de joc, adică suma de 350 de euro. O altă veste bună ar fi pentru centrul de copii şi juniori care îşi va recăpăta terenul de joc şi antrenament ce a devenit între timp loc de parcare pentru maşinile ce vin în stadion. Bine ar fi ca lucrurile să se mişte favorabil, iar clubul să fie salvat!

 

Intră banii!

Luni dimineaţa, cei doi administratori au întocmit şi avizat tabelul cu jucătorii care au evoluat în partida cu ACS Poli Timişoara, jucători care au adus un punct în contul echipei oltene. „Lucrăm la acte, ca să virăm banii pentru punctele din remiza cu Timişoara. Am promis, ne ţinem de cuvânt”, a declarat Marin Golea, administratorul special al pandurilor.

 

Se face terenul

Însă, poate cea mai bună veste vine pentru partea sectorului juvenil. De mai bine de un an şi jumătate, doar părinte de junior la Pandurii să nu fi. Condiţii mizerabile oferite juniorilor, o bătaie de joc la adresa umanităţii, însă în tot acest timp unii indivizi încasau prime nesimţite fără să-i intereseze de problemele juniorilor, de dezastrul de la centrul de juniori. Am mai scris despre această nesimţire care s-ar putea acum rezolva. Că pozează Golea sau nu în salvator, sau Condescu, asta nu contează. Important este ca juniorii de la Pandurii să aibă un teren decent de antrenament nu să meargă pe toate coclaurile Gorjului şi să-şi rupă picioarele la antrenamente. Ei bine, vestea bună este că se fac demersuri ca în cel mai scurt timp să se refacă terenul doi, cel sintetic, astfel că părinţii şi copii de la Pandurii nu vor mai fi chinuiţi şi umiliţi. „Punem accent pe centrul de copii şi juniori. Facem demersuri la ANAF pentru a vedea dacă putem să folosim acel gazon sintetic care este pus sub sechestru asigurator. Dacă ne permite vremea să lipim terenul, pentru a elimina disconfortul celor zece echipe de juniori care se deplasează prin judeţ, o să facem asta rapid. Există şi varianta să nu se poată face. Ştim că avem copii care au fracturi, care joacă pe terenuri improprii şi asta ne preocupă. Aşa că dacă ANAF-ul nu ne dă această aprobare, ne angajăm la o cheltuială pentru a găsi un gazon artificial pe care să-l punem pe acel teren doi”, a declarat Marin Golea, administratorul special de la Pandurii.

Aşa că cine va face acest lucru pentru juniorii pandurilor merită tot respectul, chiar dacă ne sunt sau nu simpatice feţele lor!

 

Reduceri salariale

Dar nu sunt toate bune la club. Unii primesc şi veşti proaste, iar Marin Golea spune că el are rolul de-a face pe călăul. „Vorbim acum de diminuarea drepturilor salariale la toţi angajaţii clubului. Rolul meu este ingrat, ştiţi că acel om care vine şi taie din salarii nu este prea iubit. Dar pentru a trece acest plan de reorganizare, trebuie să facem asta, trebuie să fim înţeleşi. Este o întoarcere în timp a drepturilor salariale pe undeva pe la anul 2005. Trebuie să facem aceste lucruri, aşa am făcut şi cu sportivii. Toţi trebuie să facem, angajaţi, staff tehnic, jucători, toţi”, a mai declarat Marin Golea.  Astfel, majoritatea angajaţilor de la Pandurii vor avea salariul minim pe economie, bani pe care îi vor primi la timp.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul