Mașină cu două numere de înmatriculare

de LM 0

masina1

Un angajat al societății Transloc, care a încercat să mute un autovehicul din parcarea unui cartier din Târgu-Jiu, pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare, a descoperit că mașina avea două numere de înmatriculare. În față, automobilul avea un număr de Gorj, iar în spate un număr de Olt. „Am fost solicitați să mutăm o mașină pentru a elibera parcarea. Nu am observat că pe spate are număr de Olt. Când am ridicat mașina pentru a elibera locul, am văzut că este înmatriculată în Gorj și când am lăsat-o jos, am observat că avea număr de Olt. Am anunțat Poliția Municipală, dar nu au părut să fie interesați. Am vorbit cu administratorul din zonă și mi-a spus că a apărut într-o noapte și stă de ceva timp“, a spus Vasile Brânzan, angajat al Transloc.

masina-2

Vecinii sunt nelămuriți

Probabil că ori mai are una, ori funcționează pe fals. E ceva la mijloc. Seara e raliu pe stradă și nu se ia nicio măsură“, a spus un locatar. Unii dintre cetățeni au început să fotografieze mașina cu două numere de înmatriculare. „Cam de două-trei săptămâni se află mașină aici. Nu prea este în regulă“, a precizat un alt locatar.

În schimb, reprezentantul Poliției Gorj spune că nu este nicio problemă. „S-au făcut verificări și s-a constatat că ambele numere îi aparțin aceluiași proprietar. Mașina nu se afla în trafic, astfel că nu este vreo problemă“, a spus Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

ALIN PETRE

Distribuie articolul