Marin Golea, demersuri în instanță pentru a scoate CEO și CJ Gorj din acționariatul Pandurii

de LM 0


Marin Golea, demersuri în instanță pentru a scoate Complexul Energetic Oltenia și Consiliul Județean Gorj din acționariatul Clubului Pandurii Târgu-Jiu.

”Am făcut demersuri la Judecătorie, acum două săptămâni, pentru a fi aplicat articolul 11 din statut, astfel încât să nu mai fie membri asociați pentru că nu și-au plătit contribuțiile” spune administratorul special într-un interviu pentru Radio Infinit.

Golea zice că acțiunea nu s-a îndreptat și împotriva Primăriei Târgu-Jiu, pentru că există contractul de comodat privind folosirea stadionului.

Procesul dintre Clubul Pandurii și acționari, privind plata celor 2 milioane de euro contribuții din trecut, a fost tergiversat în instanță de o intervenție surprinzătoare a reprezentantului Clubului Progresul București, Napoleon Tudor Spartacus Iacov, care a depus o cerere de intervenție accesorie în favoarea Consiliului Local Târgu-Jiu și a Consiliului Județean Gorj.

Marin Golea crede că este mâna acționarilor, care fac tot ce este posibil pentru a nu plăti bani către Pandurii.

Pandurii Târgu-Jiu se zbate în aceeași situație dificilă din punct de vedere financiar. De aceea, Marin Golea speră ca, pe 20 februarie, să fie dată o decizie finală în procesul cu acționarii.

Distribuie articolul