Marin Condescu dezvăluie ce propunere i-a făcut Viorel Petcu privind Pandurii Târgu-Jiu

de LM 0


Marin Condescu dezvăluie ce propunere i-a făcut Viorel Petcu privind Pandurii Târgu-Jiu: îngroparea trecutului și încheierea unui document prin care municipalitatea să se angajeze la plata a 3 milioane de lei, exact cât ar fi cotizațiile din trecut.

Consilierul municipal PSD susține cu tărie, de câteva luni, că este ilegală implicarea Consiliului Local Târgu-Jiu, ca membru fondator la clubul de fotbal.

La Radio Infinit, Petcu a declarat, săptămâna aceasta, că există o decizie a Curții Constituționale din 2014, care-i dă dreptate. Marin Condescu zice, însă, că Viorel Petcu este unul dintre consilierii locali care au aprobat, în 2016, ultima cotizație către Pandurii Târgu-Jiu.

Viorel Petcu a afirmat că i-a propus lui Marin Condescu să fie șters cu buretele trecutul și să fie începută o nouă colaborare cu Pandurii Târgu-Jiu. Social-democratul n-a oferit, însă, mai multe detalii.

Condescu susține că i s-a propus încheierea unei noi înțelegeri cu municipalitatea, care s-ar fi angajat la plata a 3 milioane de lei. Totul a rămas, însă, la stadiul de vorbe.

Distribuie articolul